HOME SWEET HOME

4 υπέροχες διακοσμητικές τάσεις που φέρνουν την άνοιξη στο σπίτι σου


JTeam

12 Μαρτίου 2023

4 υπέροχες διακοσμητικές τάσεις που φέρνουν την άνοιξη στο σπίτι σου
Unsplash/Nathan defiesta
Έξυπνες αλλαγές και χωρίς να βγεις από το budget

Η άνοιξη μπήκε. Λίγο αναποφάσιστη, αλλά όταν μεγαλώσει η μέρα, θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις μικρές αλλαγές, έστω για ψυχολογικούς λόγους.
Άνοιξη σημαίνει χρώμα και κομψότητα, και τα φετινά trends στη διακόσμηση θα βελτιώσουν τόσο τη διάθεση, όσο και την αισθητική του σπιτιού σου. Ας δούμε ποιες είναι.

Χρώμα χρώμα χρώμα

Με βασικό focus στο ροδακινί, το μπλε και το κόκκινο. Αυτές είναι οι αποχρώσεις που θα πρωταγωνιστήσουν σε υφάσματα και λεπτομέρειες. Από φωτιστικά, ριχτάρια στον καναπέ και μαξιλάρια.

Μοντέρνο ρετρό

Jenny.Gr
Unsplash/Ryan Christodoulou

Εκεί που το παρελθόν συναντά το παρόν. Το ζητούμενο είναι να βάζουμε ρετρό πινελιές σε έναν μοντέρνο χώρο. Παλιό στιλ σε τσαγέρες, ποτήρια, βάζα. Σαν να μπαίνει η κουζίνα της μαμάς στο σπίτι σου.

Επένδυσε σε βάζα και πλισέ φωτιστικά

Ο πιο minimal χώρος μεταμορφώνεται με ένα εντυπωσιακό βάζο (με λουλούδια μέσα προφανώς). Επένδυσε σε ένα πιο ακριβό, για να αντέξει και στον χρόνο. Όσο για τα φωτιστικά, μία ανοιξιάτικη τάση είναι τα πλισέ.

Κρεβατοκάμαρες σαν ξενοδοχείου

Jenny.Gr
Unsplash/Minh pham

Πώς δίνεις πολυτέλεια στην κρεβατοκάμαρά σου; Με έξυπνες κινήσεις. Το φωτιστικό πλισέ που λέγαμε, ένα ριχτάρι σε ουδέτερη απόχρωση και έναν ξύλινο δίσκο για το πρωινό σου (ας είναι και διακοσμητικός).