HOME SWEET HOME

Τα 3 πιο hot χρώματα για να βάψεις το σπίτι σου, τώρα


JTeam

20 Αυγούστου 2023

Τα 3 πιο hot χρώματα για να βάψεις το σπίτι σου, τώρα
Pexels/ivan samkov
Αν θες να βάψεις το σπίτι, αυτά είναι τα κορυφαία χρώματα

Είναι Αύγουστος και το Instagram σου έχει γεμίσει με φωτογραφίες από παραλίες, νησιά, πανηγύρια και πατούσες στην άμμο. Εσύ βρίσκεσαι στο σπίτι σου και είσαι πανέτοιμη για μία αλλαγή. Ο Σεπτέμβρης εξάλλου δεν είναι και τόσο μακριά.

Ξεκινάμε από το βάψιμο του σπιτιού, γιατί γνωρίζουμε ότι το χρώμα είναι ικανό να μάς αλλάξει τη διάθεση και να μάς βάλει σε mood και άλλων αλλαγών. Αν δεν έχεις καταλήξει ακόμα στο χρώμα, εμείς θα σου πούμε ποια προτείνουν οι ειδικοί για το φετινό καλοκαίρι, που ήρθαν για να μείνουν και τον υπόλοιπο χρόνο.

Το μπλε

Είναι παντός καιρού και εποχής και δεν είναι τυχαία ένα διαχρονικό χρώμα για το εσωτερικό του σπιτιού σου. Μπορείς να παίξεις με τις αποχρώσεις και να βάψεις επιτέλους εκείνη τη γωνία στο βαθύ μπλε που τόσο καιρό σκεφτόσουν.

Καφέ

Για τους μινιμαλιστές φίλους, που αγαπούν την απλότητα και οτιδήποτε γήινο. Ταιριάζει ιδανικό με ξύλινο δάπεδο και μπορείς να πειραματιστείς με μπεζ, μόκα αλλά και σκούρο καφέ.

Κοραλί

Jenny.Gr
Pexels/monstera

Εδώ μιλάμε για καλοκαίρι μέσα στο σπίτι. Αν φοβάσαι να βάψεις όλους τους τοίχους, κάνε την αρχή με λωρίδες ή βάψε το μπάνιο. Θα το λατρέψεις.