HOME SWEET HOME HOME TIPS

Feng Shui: Κάντε αυτές τις αλλαγές στο σπίτι σας για να πετύχετε τους στόχους σας


1 Ιανουαρίου 2019

thehomeissue_feng-1024x585.jpg

Το Φενγκ Σούι η πανάρχαια Κινέζικη Τέχνη χωροθεσίας και χωροδιάταξης, με ιστορία περίπου 4.000 ετών έχει ως σκοπό την βελτίωση της ροή της ενέργειας του προσωπικού μας χώρου εξυπηρετώντας πάντα τις εκάστοτε ανάγκες μας.

Ο χώρος που ξοδεύουμε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μας παίζει σημαντικό ρόλο στην ζωή μας. Μπορεί να επηρεάσει τις ενέργειες και την διάθεση μας και να καθορίσει αν θα παραμείνουμε στάσιμοι ή θα πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας.

Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο οφείλουμε αν θέλουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους που θέτουμε κυρίως με την έλευση της νέας χρονιάς να διαμορφώσουμε τον προσωπικό μας χώρο σύμφωνα με την πανάρχαια αυτή Τέχνη. Αν αποφασίσετε να σχεδιάσετε τον χώρο σας σύμφωνα με τους στόχους και τα όνειρά σας είναι πολύ πιθανό υποσυνείδητα να λάβετε μια αόρατη δύναμη που θα σας δώσει μια χείρα βοηθείας!

Τα πάντα έχουν να κάνουν με εσάς και το τι είναι αυτό που θέλετε να βελτιώσετε στη ζωή σας.

Αν με το νέο έτος έχετε ως στόχο να αλλάξετε την ταυτότητά σας από επαγγελματικής κυρίως άποψης στο χέρι σας είναι να προβείτε στις εξής αλλαγές.

Παραθέτουμε μερικά παραδείγματα έτσι ώστε να γίνει περισσότερο αντιληπτό.

Αν έχετε ως στόχο να γίνετε συγγραφέας αλλάξτε τον προσωπικό σας χώρο έτσι ώστε να υποστηρίζει τη νέα σας επιλογή. Μερικά ράφια με αγαπημένα σας βιβλία, ένα καθαρό και περιποιημένο γραφείο με νέα στυλό και χαρτιά θα σας βοηθήσουν να μπείτε σ’ ένα συγγραφικό κλίμα. Τέλος, δε νοείται συγγραφέας χωρίς βιβλίο! Ένα πλασματικό βιβλίο με το όνομά σας στο εξώφυλλο είναι μια καλή αρχή! Σκεφτείτε το!

Αν έχετε την έντονη επιθυμία να απλοποιήσετε τη ζωή σας δεν έχετε παρά να βάλετε τάξη στο χώρο σας. Όσο πιο απλός και καθαρός είναι ο χώρος σας τόσο πιο απλός και ήρεμος θα είναι και ο εσωτερικός σας κόσμος.

Αν η επαγγελματική σας ταυτότητα είναι στα πρόθυρα της αλλαγής και κλίνει προς τη μουσική οφείλετε να την υποστηρίξετε και διακοσμητικά. Μουσικά όργανα, εξώφυλλα από αγαπημένους σας δίσκους αλλά και μουσικές πινελιές κρίνονται απαραίτητες. Με λίγα λόγια μετατρέψτε το χώρο σας έτσι ώστε κάποιος να νομίζει πως όντως είστε μουσικός.

Εναντιωθείτε στους ανιαρούς χώρους και βάλτε προσωπικότητα και χαρακτήρα πόσο μάλλον όταν αυτός είναι ο χώρος εργασίας σας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση

Δείτε επίσης: Feng Shui tips για οικονομική ευημερία

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.