ΟΜΟΡΦΙΑ

Το TikTok δίνει τις καλύτερες εναλλακτικές στα ακριβά ρουζ, για να μην ξοδέψεις μια περιουσία


JTeam

23 Μαΐου 2023

Το TikTok δίνει τις καλύτερες εναλλακτικές στα ακριβά ρουζ, για να μην ξοδέψεις μια περιουσία
Instagram @maralafontan
Κι όχι, δεν είναι απομιμήσεις

Όσο κι αν μας αξίζουν τα πιο ακριβά πράγματα στον κόσμο, μερικές φορές είτε δεν θέλουμε, είτε δεν μπορούμε να τα αγοράσουμε. Ένα από αυτά τα ακριβά και τέλεια πράγματα, το οποίο λατρεύει και η Kylie Jenner, είναι το ρουζ Backstage Rosy Glow της Dior. Απ’ όπου κι αν το πιάσεις, από την υφή ως τη διάρκεια και το άρωμα, είναι αψεγάδιαστο – δεν βρίσκεται τυχαία στα viral του TikTok. Κι οι makeup lovers αναζητούν μία πιο οικονομική εναλλακτική, που θα δίνει το ίδιο αποτέλεσμα.

Μπορεί να βρεθεί κάτι τέτοιο; Και ναι και όχι.

Η TikToker @kellystrackofficial έκανε τη σκληρή δουλειά πριν από σένα, για σένα, και σύγκρινε το Dior Backstage Rosy Glow με το Cheekers της Coverglirl. Έβαλε το ένα στο ένα μάγουλο, το άλλο στο άλλο, και ρώτησε αν βλέπουμε καμία διαφορά. Η αλήθεια είναι πως, εντάξει, ολόιδια δεν τα λες, αλλά είναι εξαιρετικά κοντά.

@kellystrackofficial Drugstore makeup dupes you need to try! This covergirl blush is such a good dupe for the viral Dior rosy glow blush #fyp #makeup #beauty #makeupdupes #dupe #dupes #viralmakeup #k18results ♬ original sound - Kelly Strack

Μία ακόμη οικονομική εναλλακτική, είναι το Flower Beauty της Wild Rose, την οποία προτείνει η TikToker @shadesofpri.

@shadesofpri The best drugstore dupe for the viral dior backstage rosy glow blush!! ✨👏 #makeupdupes #makeupdupesforhighendproducts #dupesforcheap #affordablemakeup #drugstoremakeup #makeupreview #diorblushdupes #viralmakeup @FLOWER Beauty ♬ original sound - Sean Anthony 💎

Αν, λοιπόν, θέλεις τη ροζ λάμψη χωρίς να ξοδέψεις μία περιουσία, ξέρεις τι πρέπει να ψάξεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS