ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

XMAS Glam Διαγωνισμός: Η Radiant Professional σας κάνει το τέλειο δώρο για τα looks των γιορτών


JTeam

16 Δεκεμβρίου 2019

XMAS Glam Διαγωνισμός: Η Radiant Professional σας κάνει το τέλειο δώρο για τα looks των γιορτών
Μια εντυπωσιακή παλέτα που θα φροντίσει όλες τις εμφανίσεις σας, από τις καθημερινές μέχρι τις ultraglam βραδινές

Αυτά τα Χριστούγεννα, θα δημιουργήσουμε πολύτιμες αναμνήσεις από όλες τις μοναδικές στιγμές που θα ζήσουμε. Και η Radiant Professional έρχεται με ένα ξεχωριστό δώρο για να γίνει γιορτινή κάθε στιγμή, εντυπωσιακή.

10 τυχερές αναγνώστριες του JennyGr, έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν τη Special Edition Multi-Palette της Radiant Professional από τη φετινή καμπάνια "When moments become memories"! Μια εντυπωσιακή παλέτα που υπόσχεται να σας εμπνεύσει να δημιουργήσετε από τα πιο καθημερινά all-day looks μέχρι τα πιο φαντασμαγορικά βραδινά looks αφού σας προσφέρει την απόλυτη ισορροπία μεταξύ πιο απαλών και πιο δυναμικών, πιο ματ και πιο έντονων αποχρώσεων. Περιέχει 12 σκιές με εξαιρετική απόδοση χρώματος, 6 πιο φυσικές και γήινες και 6 πιο έντονες αποχρώσεις, με επιπλέον 3 highlighters σε σαμπανιζέ και ροζέ αποχρώσεις και 3 ρουζ σε φυσικές αποχρώσεις ταιριάζουν με όλους τους συνδυασμούς και θα ολοκληρώσουν το μακιγιάζ σας με τον πιο όμορφο τρόπο.

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό, μπείτε στο παρακάτω post και ακολουθήστε τα βήματα συμμετοχής:

Οι 10 νικήτριες θα ανακοινωθούν στις 21/12 μέσω IG story

Kαλη επιτυχία!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.