ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

SHISEIDO SUN.SKIN.CARE: Μια νέα εποχή για την αντηλιακή προστασία


JTeam

20 Μαΐου 2024

SHISEIDO SUN.SKIN.CARE: Μια νέα εποχή για την αντηλιακή προστασία
Για περισσότερα από 150 χρόνια πρωτοπορίας στον χώρο της ομορφιάς, η SHISEIDO δε σταματά να μας εκπλήσσει και γράφει μια νέα σελίδα στην ιστορία της

Πρωτοπόρος και στην αντηλιακή προστασία με 100 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης, συνεχίζει να εξελίσσεται χρόνο με το χρόνο, με νέες τεχνολογικές καινοτομίες. Τα όρια συνεχώς διευρύνονται. Οι καινοτομίες πιο πρωτοποριακές από ποτέ. Η αίσθηση τόσο αξιοσημείωτη όσο ποτέ. Ακόμα μεγαλύτερες δεσμεύσεις για την ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων στο περιβάλλον.

To 2024, η SHISEIDO ενσωματώνει όλη την τεχνογνωσία της σχετικά με την περιποίηση της επιδερμίδας στην αντηλιακή της εξειδίκευση και δημιουργεί αντηλιακά προϊόντα με αναβαθμισμένη νέα σύνθεση, επιδεικνύοντας ορατά αποτελέσματα και υπέροχες υφές που απογειώνουν κάθε εμπειρία.

Even more SUN, ισχυρή και πιο ανθεκτική προστασία.

Even more SKIN, αντηλιακά προϊόντα που ενσωματώνουν τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες στη περιποίηση της επιδερμίδας.

Even more CARE, ακόμη μεγαλύτερη δέσμευση στη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Jenny.Gr

EVEN MORE SUN: ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Το 2024, η SHISEIDO αποκαλύπτει την πρωτοποριακή τεχνολογία SynchroShieldRepairTM, η οποία ενισχύει την αντηλιακή προστασία, καθιστώντας την ακόμα πιο ανθεκτική σε όλους τους επιβλαβείς παράγοντες.

Σε συνδυασμό με τις τεχνολογίες Wet Force & Ηeat Force που ενισχύουν την αντηλιακή προστασία κατά την επαφή τους με το νερό και την θερμότητα, η SynchroShieldRepairTM διορθώνει αυτόματα το προστατευτικό φιλμ που έχει υποστεί φθορά από την τριβή ή τον ήλιο.

Με σύμμαχο το SuperVeil-UV 360™, που προσφέρει μια ομοιόμορφη κατανομή της προστασίας της επιδερμίδας από κάθε γωνία, η τεχνολογία SynchroShieldRepairTM ενισχύει την αντηλιακή προστασία ακόμα περισσότερο.

EVEN MORE SKIN: ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

Τα ΝΕΑ αντηλιακά προϊόντα με ανανεωμένη σύνθεση, περιέχουν 60% ενεργά συστατικά περιποίησης της επιδερμίδας για ενισχυμένα αντιγηραντικά οφέλη.

Με 60%(1) ενεργά συστατικά, η SHISEIDO προσφέρει προηγμένες αντηλιακές συνθέσεις, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε άφοβα τον ήλιο και συγχρόνως να διατηρείτε την νεανική εμφάνιση της επιδερμίδας σας.

EVEN MORE CARE: ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ

Η SHISEIDO, είναι μια παγκόσμια μάρκα με ιστορικό σεβασμού και φροντίδας του περιβάλλοντος. Η προστασία της επιδερμίδας από τον ήλιο σε συνδυασμό με την επίγνωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων, αποτελούν για τη SHISEIDO κοινή προτεραιότητα και στόχο, με συνθέσεις πολύ ανθεκτικές στο νερό και χαμηλή απορρόφηση από το θαλασσινό νερό και χάρτινες συσκευασίες με 90% Bιο-Πολυαιθυλένιο που παράγεται από το ζαχαροκάλαμο σε οικολογικά διαχειριζόμενα δάση.

Jenny.Gr

SHISEIDO BLUE PROJECT: ο πιστός συνεργάτης όσων αγαπούν την θάλασσα και τους ωκεανούς

Από το 2019 και στο πλαίσιο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η SHISEIDO υποστηρίζει το Blue Project, το οποίο προτείνει πρωτοβουλίες για τη μείωση των επιπτώσεων στους ωκεανούς μας, σε συνεργασία με το World Surf League (WSL) και το WSL Pure (το μη κερδοσκοπικό υποκατάστημα του WSL αφιερωμένο στην προστασία των ωκεανών).

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την ευαισθητοποίηση σχετικά με την ευθραυστότητα των ωκεανών, υποστηρίζοντας αγώνες surf αλλά και επιχειρήσεις καθαρισμού παραλιών. Ο Kanoa Igarashi, Αμερικανός ιαπωνικής καταγωγής και ένας από τους μεγαλύτερους surfers στον κόσμο, παραμένει ο πρεσβευτής αυτού του υπέροχου έργου, το οποίο ενσωματώνει όλες τις αξίες της μάρκας.

Jenny.Gr

THE SUN.SKIN.CARE FAMILY

  • 4 Sun Protection Lotions, Face and Body
  • 2 Sun Protection Creams, Face (SPF 30/50+ )
  • 2 Compact Foundations

UV Protective Compact Foundation SPF 30 (5 Shades)

UV Protective Compact Foundation SPF 10 (3 Shades)

  • Clear sunscreen Stick SPF 50+
  • Urban Environment Age Defense SPF 30

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.