ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Δώστε διάρκεια στο μακιγιάζ σας


TSVIGKOU

13 Νοεμβρίου 2013

MAKEUP-P.jpg

Ακολουθήστε την τεχνική του layering.

Η τεχνική του layering είναι πολύ δημοφιλής στους celebrity. Είναι εύκολη αν μάθετε τα βήματα και μπορεί να δώσει πολύ μεγάλη διάρκεια στο μακιγιάζ σας. Ενδείκνυται περισσότερο για ένα βραδινό μακιγιάζ, λόγω των πολλών στρωμάτων που απλώνονται από διαφορετικά προϊόντα. Έτσι, αν κατά τη διάρκεια της εξόδου σας όταν φύγει λίγο το κανονικό σας ρουζ, θα βγει στην επιφάνεια το κρεμώδες ρουζ που απλώσατε νωρίτερα και έτσι δεν θα φαίνεστε χλωμές ή αμακιγιάριστες.

Δείτε πως γίνεται:

  1. Πρώτα από όλα όπως όλες οι τεχνικές μακιγιάζ χρειάζεται ένα primer. Πρέπει να δημιουργήσετε μια σωστή βάση για τα υπόλοιπα προϊόντα που θα ακολουθήσουν.
  2. Ακολουθήστε με φωτοσκιάσεις, αν σας αρέσει αυτή η τεχνική μπορείτε άνετα να το κάνετε, όμως προσοχή μην απλώνετε υπερβολικές ποσότητες από το κάθε προϊόν. Ένα απαλό φιλμ είναι αρκετό.
  3. Αν δεν κάνετε φωτοσκιάσεις, αμέσως μετά το primer απλώστε τη βάση μακιγιάζ σε οποιαδήποτε μορφή.
  4. Πριν αρχίσετε με το μακιγιάζ των ματιών απλώστε ένα primer ματιών ή concealer για το άνω βλέφαρο. Ακολουθήστε με μια απλή σκιά βάση και συνεχίστε με το κανονικό μακιγιάζ ματιών.
  5. Πριν από το κανονικό σας ρουζ απλώστε ένα ρουζ σε παρόμοιο χρώμα όμως σε κρεμώδη υφή, που κάθεται καλύτερα στο δέρμα και έχει περισσότερη διάρκεια. Περάστε από πάνω το κανονικό σας ρουζ compact ή σε σκόνη.
  6. Πριν συνεχίσετε στα χείλη, απλώστε σε όλο το πρόσωπο μια διάφανη πούδρα για να σταθεροποιήσετε όλα τα προϊόντα μακιγιάζ που έχετε απλώσει.
  7. Πριν από το κραγιόν απλώστε ένα προϊόν που λέγεται lip stain, συνήθως είναι σε βαζάκι και έχει πολύ πλούσια υφή και σταθερό αποτέλεσμα. Εναλλακτικά απλώστε ένα κραγιόν μεγάλης διάρκειας σε χρώμα nude ή παρόμοιο με το βασικό σας κραγιόν. Συνεχίστε με το περίγραμμα των χειλιών, λίγη διάφανη πούδρα προσώπου και τέλος το βασικό σας κραγιόν.

Extra tip:

Η τεχνική του layering θέλει ένα κρεμώδες προϊόν σαν βάση και από πάνω το προϊόν σε μορφή πούδρας ή compact, ώστε να «δένουν» μεταξύ τους οι υφές και να διατηρείται για περισσότερες ώρες το μακιγιάζ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.