ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η Irina Shayk με dramatic cat eye στο Φεστιβαλ Βενετίας είναι το απόλυτο inspo


Ελένη Τσούτση

5 Σεπτεμβρίου 2022

Η Irina Shayk με dramatic cat eye στο Φεστιβαλ Βενετίας είναι το απόλυτο inspo
Ανάμεσα στις λαμπερές παρουσίες που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας είναι και η Irina Shayk

Το εντυπωσιακό μοντέλο έκανε μια υπέροχη εμφάνιση με ένα μαύρο maxi φόρεμα από τον οίκο Pinko και το στιλ της ολοκληρώθηκε με ένα sleek hair look και έντονο μακιγιάζ στα μάτια της. Πιο συγκεκριμένα, η Shyak δοκίμασε μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν στο μακιγιάζ που έχουν αγαπήσει ήδη πολλές celebrities όπως η Julia Fox, η οποία μάλιστα το έκανε σήμα κατατεθέν της.

Αυτό που μας άρεσε είναι ότι κράτησε το μακιγιάζ της σε ήπιους τόνους κάνοντας το βλέμμα της τον απόλυτο πρωταγωνιστή του look της, δείχνοντάς μας πώς ένα dramatic eye look μπορεί να λειτουργήσει και ως statement σημείο της εμφάνισής μας.

Το graphic eyeliner είναι τέλεια πρόταση για όσες θέλουν να τολμούν και ταιριάζει τέλεια σε βραδινές και επίσημες εμφανίσεις. Δεν είναι δύσκολο να το πετύχετε, αρκεί να δημιουργήσετε πρώτα το περίγραμμα και έπειτα να εφαρμόσετε μια μαύρη σκιά για να τονίσετε ακόμη περισσότερο.

Τα παρακάτω eyeliners θα σας βοηθήσουν να κάνετε το δικό σας graphic eyeliner (που είμαστε βέβαιοι ότι θα κλέψει τις εντυπώσεις).

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.