ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τι χρώμα θα έχει το ρουζ σας το φθινόπωρο;


Ελένη Τσούτση

14 Οκτωβρίου 2022

Τι χρώμα θα έχει το ρουζ σας το φθινόπωρο;
Ένα λαμπερό ρουζ μπορεί να κάνει τη διαφορά στο καθημερινό μακιγιάζ, ειδικά τώρα που ο χειμώνας πλησιάζει και το δέρμα έχει την τάση να μην δείχνει τόσο φρέσκο

Τα catwalks ήταν γεμάτα από έντονα ροδαλά μάγουλα. Το ρουζ φέτος φοριέται πολύ ψηλά, ενώ τα χρώματα είναι πιο έντονα, δίνοντας έτσι ένα super fresh αποτέλεσμα στο πρόσωπο. Ακόμη, όταν το look συνδυαστεί με μία ζουμερή απόχρωση στα χείλη.

Αγαπάμε τα ρουζ γιατί χαρίζουν την αίσθηση της αναζοωγόνησης στην επιδερμίδα και τονίζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου με φωτεινές πινελιές. Δροσερό, sexy και girly, το ρουζ είναι το must –have item για κάθε γυναίκα που επιθυμεί ένα γρήγορο και γοητευτικό μακιγιάζ όλο τον χρόνο. Να σας υπενθυμίσουμε ότι αυτή τη σεζόν μπορούμε να το παρακάνουμε λίγο με το ρουζ, αφού το girly makeup look είναι ένα από τα hot beauty trends.

Jenny.Gr

Στην αγορά θα βρείτε υγρά ρουζ, ρουζ σε πούδρα, ρουζ σε μορφή στικ, υπάρχουν πολλές επιλογές που ταιριάζουν στον τόνο και τον τύπο όλων των επιδερμίδων. Κάθε τύπος προϊόντος βέβαια έχει τα δικά του πλεονεκτήματα. Για παράδειγμα, ένα υγρό ρουζ τείνει να «λιώνει» στο δέρμα χωρίς να φαίνεται πολύ ματ, ενώ ένα κρεμ ρουζ μπορεί να έχει και άλλες χρήσεις και είναι ιδανικό για να προσθέσει λίγο χρώμα στα χείλη σας, τα βλέφαρα αλλά και τα μάγουλά σας.

Εμείς φροντίσαμε για εσάς και συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery τα καλύτερα ρουζ για τα φθινοπωρινά σας makeup looks:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.