ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η Zendaya ξέρει: Το Bollywood beauty look της στο Mumbai ήταν αλάνθαστο


Ελένη Τσούτση

3 Απριλίου 2023

Η Zendaya ξέρει: Το Bollywood beauty look της στο Mumbai ήταν αλάνθαστο
Splash Ideal Images
Η Zendaya με Bollywood διάθεση θα σας εμπνεύσει για τις φρέσκιες εμφανίσεις σας την άνοιξη

Η Zendaya έκανε μια από τις πιο εντυπωσιακές της εμφανίσεις και εμείς ως #zendayateam είμαστε εδώ να την καταγράψουμε. Πιο συγκεκριμένα, το αγαπημένο beauty crush μας βρέθηκε στο Mumbai ως καλεσμένη στο opening του Nita Mukesh Ambani Cultural Centre στο Jio World Centre.

Περπάτησε στο red carpet γεμάτη αυτοπεποίθηση και έκλεψε όλα τα βλέμματα καθώς φορούσε ένα παραδοσιακό σάρι σε μπλε αποχρώσεις με κεντητά λουλούδια. Όσον αφορά το μακιγιάζ της είχε επιρροές από το πορφυρό μπλε του φορέματος. H star έκανε ένα smoky eye με πρωταγωνιστή μια ιριδίζουσα γαλάζια σκιά, χαρίζοντας ένταση στο βλέμμα της. Μάζεψε τα μαλλιά της σε ένα χαλαρό undo με χωρίστρα στη μέση διατηρώντας τα Bollywood vibes.

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Aξίζει να σημειώσουμε ότι πρόσφατα έκανε ένα κομψό και φρέσκο bob που μας εμπνέει για το επόμενο haircut μας. Είναι η τρίτη celebrity στη σειρά τελευταία, μετά την Helena Christensen, την Michelle Pfeiffer, που επιλέγει το bob και όλα δείχνουν ότι θα είναι μία από τις κορυφαίες τάσεις και το 2023. Είναι η τέλεια πρόταση για κάθε γυναίκα που θέλει μια ριζική αλλαγή και ίσως ήρθε η στιγμή να το σκεφτείτε πολύ σοβαρά. Μικρές λεπτομέρειες στο κούρεμα, μπορούν να προσθέσουν όγκο, να αλλάξουν την υφή, να κάνουν τα μαλλιά σας να φαίνονται πιο πλούσια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.