ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Hologram Eyes: Είναι το κορυφαίο makeup trend του καλοκαιριού


Ελένη Τσούτση

29 Μαΐου 2023

Hologram Eyes: Είναι το κορυφαίο makeup trend του καλοκαιριού
Instagram/@ nikki_makeup
Το μακιγιάζ ματιών το καλοκαίρι έρχεται σε πρώτο πλάνο και σου έχουμε την πιο εντυπωσιακή τάση για να δοκιμάσεις

Το καλοκαίρι και οι λάμψεις στο μακιγιάζ πάνε μαζί. Μια νέα τάση με το όνομα “Hologram Eyes” ξεπηδάει πάλι μέσα από τα social media και εμείς ανυπομονούμε να τη δοκιμάσουμε. Αυτή η ιριδίζουσα, αστραφτερή τάση στο μακιγιάζ ματιών θα σε κάνει να αφήσεις στην άκρη το υγρό eyeliner και να λατρέψεις τις σκιές ματιών και τα highlighters. Ο τελικός στόχος είναι ένα βλέμμα με γυαλάδες που αντανακλά το φως όμορφα. Ακόμη και η Hailey Bieber δοκίμασε το συγκεκριμένο look, με την makeup artist Nikki Wolff να αποκαλεί αυτό το εφέ πολυδιάστατο φινίρισμα.

Οι αποχρώσεις στη σκιά ματιών μπορεί να φαίνονται σαν να κινούνται στο φως, δίνοντας την εντύπωση της κίνησης. «Μερικές φορές δεν είστε σίγουροι αν βλέπετε αυτό που έχετε μπροστά σας ή αν είναι μια προσομοίωση», λέει ο makeup artist, Anthony στο POPSUGAR. Για αυτόν τον λόγο, η τάση με το ολόγραμμα ματιών έχει μια αίσθηση μαγνητικής ενέργειας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν τη δοκιμάσεις θα έχεις όλα τα βλέμματα αναπόφευκτα στραμμένα πάνω σου.

Για να δημιουργήσεις εύκολα αυτό το βλέμμα, ξεκίνα προετοιμάζοντας τα βλέφαρα με ένα concealer ή μια βάση με διάφανη σκιά ματιών. «Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά , πιέζω μία ιριδίζουσα, σκιά ή highlighter, στο κέντρο των βλεφάρων, στην εσωτερική γωνία και στο κόκκαλο του φρυδιού», αναφέρει ο διάσημος καλλιτέχνης μακιγιάζ Michael Anthony. “Το κλειδί είναι να πιέσετε, όχι να λερώσετε, τη σκιά”, συμπληρώνει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.