ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Σαμάνθα Τζόουνς: Αυτό είναι το lip combo που φοράει στο And Just Like That


JTeam

11 Σεπτεμβρίου 2023

Σαμάνθα Τζόουνς: Αυτό είναι το lip combo που φοράει στο And Just Like That
Η Σαμάνθα Τζόουνς μόλις βρήκε το απόλυτο lip combo για αυτό το φθινόπωρο

Η στιγμή της μεγάλης επιστροφής που περιμέναμε όλοι, έγινε. Ο λόγος για την επιστροφή της Σαμάνθα Τζόουνς, η οποία έκανε την πολυαναμενόμενη (αλλά πολύ σύντομη) επιστροφή της στο “And Just Like That”. Εμείς θα σταθούμε στο μακιγιάζ της αγαπημένης μας πρωταγωνίστριας και πιο συγκεκριμένα τα προϊόντα που επίλεξε να εφαρμόσει στα χείλη της.

Όταν βλέπουμε για πρώτη φορά τη Σαμάνθα στην οθόνη, βρίσκεται στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου της πόλης που φεύγει από το αεροδρόμιο, και φοράει ένα μεταλλικό ασημί ζιβάγκο. Όπως οι στιλιστικές της επιλογές, έτσι και οι επιλογές στην μακιγιάζ της είναι ιδιαίτερες και πάντα φροντίζει να έχουν έναν αντισυμβατικό και διαφορετικό αέρα. Ο προσωπικός της makeup artists, Panchenko, εφάρμοσε στα χείλη της το Lisa Eldridge Gloss Embrace Lip Gloss και το Lip Pencil, στην απόχρωση Blush Lightly. Πρόκειται για μία ζεστή nude απόχρωση που θυμίζει σάπιο μήλο.

Οι φυσικές αποχρώσεις στα κραγιόν είναι μια σταθερή επιλογή που πολύ δύσκολα θα αποδειχθεί λανθασμένη για το νεσεσέρ σου. Είναι από τα πλέον αγαπημένα των γυναικών καθώς αναδεικνύει περισσότερο το natural look. Plus, μπορεί να φορεθεί το ίδιο εύκολα από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Jenny.Gr

Η μόνη λεπτομέρεια που πρέπει να γίνει σωστά για ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα είναι το περίγραμμα των χειλιών με ένα μολύβι χειλιών κοντά στην απόχρωση του κραγιόν που θα επιλέξεις.

Δε γίνεται να λείπει λοιπόν από το νεσεσέρ κάθε ενημερωμένης beauty lover, άσχετα με την εποχή, ένα nude κραγιόν. Αυτή τη σεζόν όμως, όπως προστάζουν οι τάσεις στο μακιγιάζ, το nude σκουραίνει και γίνεται ακόμη πιο sexy και σαγηνευτικό.

Blush Lightly GLOSS EMBRACE LIP GLOSS

Jenny.Gr

Blush Lightly Decade Enhance And Define Lip Pencil

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.