ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Boyfriend blush: Η τεχνική εφαρμογής ρουζ που χαρίζει φρέσκια και λαμπερή επιδερμίδα


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

16 Μαΐου 2024

Boyfriend blush: Η τεχνική εφαρμογής ρουζ που χαρίζει φρέσκια και λαμπερή επιδερμίδα
IG @romeestrijd
Ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα βασίζεται στη στρατηγική τοποθέτηση του χρώματος στο δέρμα

Μετά από χρόνια εκπαίδευσής μας στο μακιγιάζ και πιο συγκεκριμένα, στην τεχνική σμιλεύματος του περιγράμματος του προσώπου και του μπρονζαρίσματος με σκοπό να διαμορφώσουμε το σχήμα του, αλλά και να ζεστάνουμε το χρώμα του, φαίνεται πως το βαρύ glam μακιγιάζ πλέον θεωρείται ξεπερασμένο. Ή βρίσεται σε κατάσταση αναμονής, αφού πια υπερτερεί μια πιο φυσική προσέγγιση στο μακιγιάζ που εκπέμπει φρεσκάδα και κάνει την εμφάνιση συνολικά να δείχνει πιο ξεκούραστη και νεανική.

Στα πλαίσια αυτά, πρωταγωνιστεί η νέα viral τεχνική εφαρμογής του ρουζ, boyfriend blush, που στοχεύει να αναπαράγει το ροδαλό χρώμα που χρωματίζει φυσικά τα μήλα του προσώπου, όπως ακριβώς συμβαίνει όταν αθλούμαστε ή όταν έχει κρύο.

Jenny.Gr
IG @romeestrijd

Στην πραγματικότητα, δεν πρόκειται για μια νέα τάση, αντιθέτως ήταν μια ιδιαίτερα διαδεδομένη τεχνική τη δεκαετία του '90. Το boyfriend blush δίνει στο δέρμα μια διάχυτη πινελιά χρώματος που μιμείται το χρώμα που παράγει φυσικά το δέρμα όταν έχει κρύο, μετά από τρέξιμο ή έντονη σωματική δραστηριότητα. Σε αυτή την περίπτωση, το ρουζ δεν εφαρμόζεται με καθορισμένο τρόπο αλλά επεκτείνεται ελαφρώς και στο κάτω μέρος του προσώπου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.