ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Bridal nails: 10 chic ιδέες για εσάς που παντρεύεστε φέτος το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

8 Ιουνίου 2021

Bridal nails: 10 chic ιδέες για εσάς που παντρεύεστε φέτος το καλοκαίρι
Bridal nails: 10 chic ιδέες για εσάς που παντρεύεστε φέτος το καλοκαίρι

Αν ετοιμάζεστε να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας φέτος το καλοκαίρι, τότε είστε στο σωστό άρθρο. Οι προετοιμασίες του γάμου είναι πολλές και πρέπει να επιμεληθείτε και την παραμικρή λεπτομέρεια, μαζί με το νυφικό, τα αξεσουάρ, τα παπούτσια και τα μαλλιά έχετε να σκεφτείτε και το νυφικό σας manicure.

Oι τάσεις στο bridal mani μπορεί να παραμένουν κλασικές, υπάρχουν όμως και ιδέες που ενδεχομένως δεν έχετε σκεφτεί και υπόσχονται ένα κομψό αποτέλεσμα. Υπάρχουν αμέτρητα σχέδια και παραλλαγές όπως ένα ανάποδο french manicure ή ένα μανικιούρ που συνδυάζει δύο αφηρημένα σχέδια για ένα πιο stylish αποτέλεσμα.

Από τα ημιδιάφανα βερνίκια, μέχρι το nude-pink και το γαλακτερό υπάρχουν και σε αυτό το κομμάτι, αρκετές επιλογές. Επιλέξτε αυτή που ταιριάζει στον τόνο του δέρματός σας καθώς και στο χρώμα του νυφικού σας. Για παράδειγμα, αν έχετε λεπτομέρειες από χρυσό ή το λευκό που τείνει προς το μπεζ, επιλέξτε το κλασικό nude ή αυτό που πηγαίνει προς το ροζ.

Αντίθετα, αν έχετε ασημένιες λεπτομέρειες ή το νυφικό σας είναι ολόλευκο, προτιμήστε το γαλακτερό βερνίκι για τα νύχια σας. Πασπαρτού επιλογή αποτελούν τα ημιδιάφανα χρώματα, από τα οποία ξεχωρίζει η βάση του νυχιού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cassandre Marie (@cassmariebeauty)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iram Shelton (@iramshelton)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miss Pop (@misspopnails)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ❤ Hang Nguyen aka Moon ❤ (@thehangedit)

Δείτε ακόμη: 10 βερνίκια που θα αναδείξουν υπέροχα τη μαυρισμένη σας επιδερμίδα

jenny.gr