ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Tο βιολετί ombre της Selena Gomez μίλησε στην καρδιά μας


Ελένη Τσούτση

2 Σεπτεμβρίου 2021

Tο βιολετί ombre της Selena Gomez μίλησε στην καρδιά μας
H Selena Gomez έβαψε τα μαλλιά της μοβ και είναι αγνώριστη

Η νέα σεζόν είναι εδώ και οι αγαπημένες μας stars έχουν ήδη αρχίσει να πειραματίζονται με τα μαλλιά τους. Η ανανέωση για το φθινόπωρο είναι σχεδόν απαραίτητη και ευτυχώς έχουμε αρκετή έμπνευση! Η Selena Gomez μόλις έκανε λοιπόν την πιο τολμηρή αλλαγή στα μαλλιά της που σίγουρα θα θυμόμαστε για πολύ καιρό. 

Εμφανίστηκε στο νέο της videoclip "999" με μοβ μαλλιά και έμοιαζε σαν νεραϊδα από κάποιο παραμύθι. Οι  pastel αποχρώσεις συνεχίζουν να είναι μία από τις κορυφαίες τάσεις και αυτή τη σεζόν.

Φυσικά, είναι σημαντικό να πούμε ότι τα παστέλ χρώματα μαλλιών μπορεί να είναι μια δύσκολη απόφαση, αλλά ευτυχώς για εμάς υπάρχουν ορισμένες βαφές που δεν χρειάζονται να είναι μόνιμες και χωρίς αμφιβολία μετά από μερικά λουσίματα τα μαλλιά θα επανέλθουν τότε το hair coloring γίνεται παιχνίδι.

jenny.gr

Τα παραμυθένια χρώματα όπως το Aqua Blue το χρώμα που θα σας κάνει να νιώσετε γοργόνα ή το μοβ-βιολετί που είναι και το χρώμα της φετινής χρονιάς μεταμορφώνουν τα μαλλιά σας απλά και γρήγορα. Αν αναζητάτε λοιπόν την επόμενη αλλαγή στα μαλλιά σας και είστε τολμηρές, απλά κάντε το όπως η Selena Gomez! 

 

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.