ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

New York Fashion Week: Αυτά είναι τα ωραιότερα nail looks που ξεχωρίσαμε


Ελένη Τσούτση

17 Σεπτεμβρίου 2022

New York Fashion Week: Αυτά είναι τα ωραιότερα nail looks που ξεχωρίσαμε
Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης ολοκληρώθηκε αλλά εμείς κάναμε την απαραίτητη ανασκόπηση στα nail trends που κυριάρχησαν στο catwalk

Είναι ο μήνας των εβδομάδων μόδας και επιτέλους επέστρεψαν οι εικόνες με δόσεις glam και χρώματος. Εκτός από τις εντυπωσιακές δημιουργίες των οίκων, τα ευφάνταστα μακιγιάζ και τα ιδιαίτερα hair looks, δεν θα μπορούσαμε να μην ξεχωρίσουμε τα manicure που έκλεψαν την παράσταση.

Ο μαξιμαλισμός κυριάρχησε σε σχέδια, μήκος και χρώματα. Υπήρξαν παράλληλα σχέδια εμπνευσμένα από την τέχνη και σε πολλές περιπτώσεις 3-D. Άλλα σχέδια θυμίζουν πίνακες ζωγραφικής και άλλα έχουν στοιχεία από παιδικό party. Όλα είναι εντυπωσιακά και δίνουν έμπνευση για να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό στα νύχια μας την επόμενη φορά.

Η χρωματική παλέτα της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης είχε κυρίως παιχνιδιάρικες αποχρώσεις που όσες τολμούν τα εκκεντρικά σχέδια, θα τα λατρέψουν! Τα glitters ανακατεύτηκαν με πιο έντονες αποχρώσεις όπως το ροζ και το γαλάζιο. Δεν έλειψαν βέβαια και τα νύχια υπερπαραγωγή από το catwalk που σίγουρα απευθύνονται στις fans του μαξιμαλισμού.

1. Multicolored French

Jenny.Gr

Το χρωματιστό γαλλικό manicure είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, το οποίο ήδη έχουμε δει σε διάσημες όπως η Kylie Jenner και τώρα το βλέπουμε και στο catwalk του NYFW. Πρόκειται για ένα διαφορετικό twist στο κλασικό γαλλικό που κάνει το αποτέλεσμα πιο ζωηρό.

2. Vintage Rose

Jenny.Gr

Η nail artist, Holly Falcone δημιούργησε για το show της Batsheva στο NYFW, υπέροχα nail looks. Εκείνο όμως που ξεχώρισε ήταν το σχέδιο με το vintage τριαντάφυλλο. «Εμπνευστήκαμε από την ποικιλία των υφασμάτων, των προσωπικοτήτων των μοντέλων και των χρωμάτων της Batsheva. To συγκεκριμένο σχέδιο είναι μια περιστροφή στα κλασικά, κομψά μακριά νύχια που έχουν πιο πολύχρωμες αποχρώσεις και υφές», δήλωσε η Holly Falcone.

3. Pink Gingham

Jenny.Gr

Αυτό εφέ picnic στα νύχια είναι ότι πιο χαριτωμένο είδαμε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Μπορείτε και εσείς να το αντιγράψετε εύκολα και να κάνετε τα νύχια σας τον απόλυτο πρωταγωνιστή του look σας.

4. Abstract Black & White

Jenny.Gr

Η nail artist, Shani Evans δημιούργησε αυτό το αφηρημένο ασπρόμαυρο look για το fashion show του Sergio Hudson στο NYFW. Eσείς θα το τολμούσατε;

5. Metallic Moment

Jenny.Gr

Πρόκειται για μια μαγευτική μεταλλική στιγμή. Τα μεταλλικά manicure είναι η top τάση της σεζόν και η απόδειξη είναι το catwalk της Εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης.

6. PrincessCore Chic

Jenny.Gr

Ο οίκος LoveShackFancy έκανε εκπληκτική δουλειά συνδυάζοντας τα νύχια των μοντέλων της με την αισθητική του οίκου. Ο Edwards δημιούργησε αυτό το look πριγκίπισσας και μας ταξίδεψε στα παιδικά μας όνειρα. Τα floral σχέδια και τα glitters στο περίγραμμα του κάθε νυχιού απογείωσαν το αποτέλεσμα.

7. Confetti French

Jenny.Gr

Ήταν ένα από τα πιο ανατρεπτικά manicure που είδαμε στην πασαρέλα και μας θύμισαν παιδικό party αφού τα νύχια τα κοσμούσαν χρωματιστά confetti. Σίγουρα δεν είναι για όλες αλλά λατρεύουμε να τα βλέπουμε σε όσες τα υποστηρίζουν.

8. 3D Bubbles

Jenny.Gr

Το 3D nail art ήρθε για να εντυπωσιάσει και όπως φαίνεται θα είναι μια δυναμική τάση την άνοιξη και το καλοκαίρι. Η τρισδιάστατη μορφή κάνει τα νύχια το απόλυτο statement κομμάτι της εμφάνισής σας. Η φαντασία δεν έχει όρια και η συγκεκριμένη τάση το επιβεβαιώνει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.