ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το νέο manicure της Jennifer Lopez είναι η huge τάση του φθινοπώρου


Ελένη Τσούτση

13 Οκτωβρίου 2022

Το νέο manicure της Jennifer Lopez είναι η huge τάση του φθινοπώρου
Η Jennifer Lopez ποζάρει με την πιο πολυσυζητημένη τάση της σεζόν

Μπορεί να σας έχουμε παρουσιάσει τα ωραιότερα trneds στα νύχια μέχρι τώρα αλλά το τελευταίο mani της JLo είναι η μεγαλύτερη τάση, που δύσκολα θα αντισταθείτε.
Τα χρώματα του φθινοπώρου πρωταγωνιστούν και ο αγαπημένος της nail artist, Tom Bachik εμπνεύστηκε για ακόμη μία φορά και δημιούργησε το απόλυτο manicure για το φθινόπωρο. Επέλεξε μια ζεστή ζεστή απόχρωση της mocha.

Ο Bachik εφαρμοσε την απόλυτη γήινη, καφέ απόχρωση στα νύχια της JLo, και το αποτέλεσμα θα σας πείσει να το δοκιμάσετε. Άλλωστε η Lopez λατρεύει τα γήινα χρώματα τόσο στο μακιγιάζ όσο και στο manicure της.

Οι αποχρώσεις του καφέ ταιριάζουν με όλα τα στιλ και που δίνουν την αίσθηση των φυσικών νυχιών που είναι περιποιημένα. Plus, μπορείτε να δημιουργήσετε πρωτότυπα σχέδια χωρίς να κάνετε υπερβολές.

Το καφέ manicure θα γίνει η αγαπημένη σας μονοχρωματική επιλογή για φέτος και μάλιστα αν θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό μπορείτε να δοκιμάσετε ένα γαλλικό manicure που αντί για λευκό στις άκρες θα έχει καφέ. Επιλέξτε μια καφέ απόχρωση για τα νύχια και εφαρμόστε ένα top coat, για να δημιουργήσετε ένα υπέροχο λαμπερό εφέ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.