ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Ετοιμαστείτε: H Beyoncé ετοιμάζει τα δικά της hair products


JTeam

17 Μαΐου 2023

Ετοιμαστείτε: H Beyoncé ετοιμάζει τα δικά της hair products
Instagram @beyonce
Δεν το ζητήσαμε, αλλά έγινε πράξη και είμαστε εδώ για να το ζήσουμε

Αν πάλι είπες στον εαυτό σου ψέματα πως θα κάνεις οικονομία, αν πάλι αποφάσισες ότι όχι, δεν θα ξεμείνεις και θα βάλεις όρια, ήρθε η ώρα να σταματήσεις. Δεν το λέμε για να σου κάνουμε life coaching, απλώς σε ενημερώνουμε πως η Beyoncé κυκλοφορεί τα δικά της hair products και, προφανώς, αξίζουν μία θέση στο ράφι του μπάνιου σου.

Μην αρχίσεις να ουρλιάζεις, κράτησε την ψυχραιμία σου και μπες Instagram. Γιατί ανέβασε δύο φωτογραφίες της, μία από τώρα, που είναι η Queen με Q κεφαλαίο στο glam room της, και μία από την παιδική της ηλικία, στο κομμωτήριο. Κι αν κοιτάξεις καλά την πρώτη εικόνα, θα δεις μπουκαλάκια που κάτι δειγματίζουν. Έφτασε η στιγμή που θα μας δώσει προϊόντα μαλλιών; Ενδεχομένως. Αλλά δεν επιβεβαιώνει και τίποτα – θα μπορούσε να κυκλοφορεί και περούκες. Τουλάχιστον, ξέρουμε ότι δεν είναι skincare, επειδή κάπως κουραστήκαμε με αυτό το celebrity trend.

Πώς είμαστε βέβαιοι ότι κάτι ετοιμάζει; Από τη λεζάντα της εικόνας, η οποία έμοιαζε με ωδή στα χρόνια που πέρασε μεγαλώνοντας στο κομμωτήριο της μαμάς της.

«Είδα από πρώτο χέρι πώς η ψυχή μας επηρεάζεται άμεσα από τον τρόπο με τον οποίο φροντίζουμε και υμνούμε τα μαλλιά μας… Έχοντας μάθει τόσα από το δικό μου ταξίδι σ’ αυτό, πάντα ονειρευόμουν να συνεχίσω την κληρονομιά της. Δεν μπορώ να περιμένω να βιώσετε αυτό που δημιουργώ», γράφει, μεταξύ άλλων.

Θα είναι ό,τι καλύτερο θα βάλουμε στα μαλλιά μας; Κανείς δεν ξέρει. Το σίγουρο είναι πως και θα τα πάρουμε, και θα τα δοκιμάσουμε, και θα ποζάρουμε ακριβώς όπως η Beyoncé έκανε παραπάνω – απλώς αντί για glam room, θα έχουμε τον καθρέφτη του μπάνιου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.