ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το μανικιούρ που πρέπει να δοκιμάσεις, λίγο πριν φύγει το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

11 Αυγούστου 2023

Το μανικιούρ που πρέπει να δοκιμάσεις, λίγο πριν φύγει το καλοκαίρι
Instagram/@matejanova
Το χρώμα είναι bold και ταιριάζει μοναδικά με την καλοκαιρινή μας διάθεση

Η ζωντάνια του καλοκαιριού φαίνεται μέσα από τις επιλογές που κάνουμε τόσα looks μας όσο και στα μαλλιά, στο μακιγιάζ αλλά και στο μανικιούρ. Η χαρά και η ανεμελιά που αισθανόμαστε έχει ένα και μόνο χρώμα και αυτό είναι το πορτοκαλί. Φωτεινό, έντονο και παιχνιδιάρικο αντανακλά όλο τον ενθουσιασμό μας για το καλοκαίρι. Είναι το χρώμα του ηλιοβασιλέματος και αξίζει να το τολμήσεις λίγο πριν αποχαιρετήσεις το καλοκαίρι.

Οι επιλογές είναι αρκετές – από όλη την επιφάνεια των νυχιών ή μικρές λεπτομέρειες μέχρι γαλλικό μανικιούρ. Αν πάλι σκέφτεσαι ότι είναι ένα bold χρώμα, μπορείς να επιλέξεις και μια πιο ήσυχη εκδοχή που ταιριάζει περισσότερο στο προσωπικό σου στιλ.

Από το πιο κλασσικό μέχρι το πιο μοντέρνο στιλ, τα πορτοκαλί νύχια μπορούν να έχουν κομψό, μοντέρνο, funky ή classy χαρακτήρα. Προτείνουμε να τα διαλέξεις για το επόμενο μανικιούρ σου!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.