ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Πώς να αναδημιουργήσεις το απόλυτο καλοκαιρινό χτένισμα


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

27 Ιουλίου 2024

Πώς να αναδημιουργήσεις το απόλυτο καλοκαιρινό χτένισμα
IG @hannaschonberg
Ο τρόπος να έχεις τα τέλεια beach waves, ακόμα κι αν δεν βρίσκεσαι στην παραλία

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους λατρεύουμε το καλοκαίρι: Ο ήλιος που χαϊδεύει τα μαλλιά και το δέρμα μας, η μυρωδιά και ο ήχος της θάλασσας, αλλά και τα ατημέλητα beach waves που δημιουργούνται αβίαστα μόλις στεγνώσουν τα μαλλιά μας μετά τη βουτιά.

Πρόκειται για ένα άκρως εντυπωσιακό και ανεπιτήδευτο χτένισμα, με το οποίο έχουμε όλες μας ευχηθεί να ξυπνήσουμε ένα πρωί. Ακόμα κι αν αυτή η μέρα δεν έρθει ποτέ, με τα απαραίτητα προϊόντα και styling tools μπορούμε εύκολα να αναδημιουργγήσουμε στα μαλλιά μας αυτό το υπέροχο hairstyle παραλίας.

Jenny.Gr
IG @hannaschonberg

Τα απαραίτητα

Αφρός μαλλιών
Σπρέι μαλλιών για όγκο
Κωνικό εργαλείο για μπούκλες

Jenny.Gr
IG @hannaschonberg

Η τεχνική

Για να αναδημιουργήσουμε τα beach waves αυτό το λουκ, πρέπει να απλώσουμε μια πλούσια ποσότητα αφρού σε βρεγμένα μαλλιά για να τα βοηθήσουμε να αποκτήσουν σώμα. Μόλις είναι απόλυτα στεγνά τα μαλλιά μας, δημιουργούμε ανάλαφρους κυματισμούς με το κωνικό εργαλείο. Αφήνουμε τα μαλλιά να κρυώσουν, χτενίζουμε και σταθεροποιούμε τα αποτέλεσμα με ένα σπρέι μαλλιών για όγκο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.