ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

BB cream nails: H νέα all-time classic μεγάλη τάση μανικιούρ


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

8 Ιουλίου 2024

BB cream nails: H νέα all-time classic μεγάλη τάση μανικιούρ
IG @cindyprado
Ένα ιδιαίτερα κομψό και λαμπερό μανικιούρ

Το μακιγιάζ έχει ήδη διεισδύσει στον κόσμο της περιποίησης της επιδερμίδας με υβριδικές σθνθέσεις ειδικά σχεδιασμένες για το δέρμα. Όμως τώρα φαίνεται ότι τα νύχια μας θέλουν επίσης να μπουν στη δράση, με τα BB cream nails να κερδίζουν τις εντυπώσεις στο TikTok και στο Instagram.

Jenny.Gr
IG @overglowedit

Τι ακριβώς είναι τα BB cream nails;

Όπως υποδηλώνει η ονομασία αυτού του micro-trend, αυτό το μανικιούρ εμπνέεται από μια BB cream-ένα προϊόν μακιγιάζ και περιποίησης δέρματος, δύο σε ένα.
Όταν χρησιμοποιούνται στο πρόσωπο, οι κρέμες BB λειτουργούν ταυτόχρονα ως primer, βάση και ενυδατική κρέμα. Προσφέροντας την ίδια κάλυψη με ένα ελαφρύ foundation, προσθέτουν μια διαφανή απόχρωση – αρκετή για να καλύψει την ερυθρότητα, τα σημάδια ακμής και τον ανομοιόμορφο τόνο – καθώς και βαθιά ενυδατική για να γεμίσει το δέρμα από μέσα προς τα έξω. Υπάρχουν ακόμη και BB cream που περιέχουν λευκαντικά συστατικά.

Τα BB cream nails στηρίζονται σε μερικά – αν όχι σε όλα – από αυτά τα οφέλη, καθιστώντας ιδανική επιλογή αν επιθυμούμε ένα μανικιούρ χαμηλής συντήρησης για το καλοκαίρι, σε ένα διάλειμμα από το gel ή θέλoυμε να επιτύχουμε μια παρόμοια εμφάνιση με τα lipgloss nails

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.