ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

5 beauty rules για πιο δυνατά μαλλιά


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

9 Αυγούστου 2024

5 beauty rules για πιο δυνατά μαλλιά
IG @hannaschonberg
Τα όμορφα μαλλιά έχουν τους δικούς τους κανόνες ομορφιάς

Τα υγιή, δυνατά και ανθεκτικά μαλλιά είναι αποτέλεσμα υγιεινής διατροφής, σωστής περιποίησης και καλών συνηθειών. Με λίγη υπομονή και αποφασιστικότητα μπορείς να κάνεις κι εσύ τα μαλλιά σου πιο υγιή και δυνατά.

Η συχνότητα λουσίματος

Ο πρώτος κανόνας που πρέπει να ακολουθήσεις είναι να λούζεις τα μαλλιά σου με μια συγκεκριμένη συχνότητα, για να αποτρέψεις την υπερβολική παραγωγή σμήγματος. Η συμβουλή είναι να λούζεις τα μαλλιά σου τουλάχιστον τρεις ή τέσσερις φορέςτην εβδομάδα.

Jenny.Gr

Το μασάζ

Όταν περιποιείσαι τα μαλλιά σου κατά το λούσιμο, θυμήσου να κάνεις αναζωογονητικές κινήσεις μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής

Το στέγνωμα των μαλλιών

Εάν θέλεις να έχεις πάντα δυνατά μαλλιά, τότε θα πρέπει επίσης να προσπαθήσεις να αποφεύγεις τη συχνή χρήση του σεσουάρ.

Jenny.Gr
IG @hannaschonberg

Η έκθεση στον ήλιο

Θα πρέπει να υπογραμμιστεί ότι η σωστή και περιορισμένη έκθεση των μαλλιών στη δράση των ακτίνων του ήλιου αντιπροσωπεύει μια καλή μέθοδο για τη διατήρηση της δύναμης και της αντοχής τους.

Το κρύο νερό

Χρησιμοποιώντας κατά το ξέβγαλμα κρύο νερό, βοηθά στη θρέψη των βολβών της τρίχας των μαλλιών - μια απαραίτητη προϋπόθεση για πάντα τέλεια και υγιή μαλλιά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.