ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Black Cherry nails: Η κορυφαία χρωματική τάση στο φθινοπωρινό μανικιούρ


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

4 Σεπτεμβρίου 2024

Black Cherry nails: Η κορυφαία χρωματική τάση στο φθινοπωρινό μανικιούρ
IG @nailitmedia
Τα σκούρα νύχια στην απόχρωση του κερασιού γίνονται ο απόλυτος πρωταγωνιστής το φθινόπωρο του 2024

Με την έναρξη του φθινοπώρου, οι ανοιχτόχρωμες και φωτεινές αποχρώσεις βερνικιού νυχιών αντικαθίστανται με πιο σκούρες, «πλούσιες» και μυστηριώδεις αποχρώσεις που φέρνουν το μανικιούρ μας στο επίκεντρο της προσοχής. Αυτό το φθινόπωρο όμως έφερε στο προσκήνιο μια απόχρωση μανικιούρ που είναι αδύνατο να της αντισταθεί κανείς: Τα Black Cherry nails αποτελούν την πιο καυτή τάση της νέας σεζόν.

Όπως υποδηλώνει το όνομα της τάσης, τα Black Cherry nails είναι εμπνευσμένα από το χρώμα του κερασιού. Ακριβώς για αυτόν τον λόγο, είναι μια πολύ ιδιαίτερη απόχρωση, ανάμεσα στο μπορντό, τη μαύρη σοκολάτα και το μωβ , που ενώνονται για να δώσουν μια πολυτελή απόχρωση, η οποία αποκαλύπτει διαφορετικές αποχρώσεις με βάση το φως.

Πρόκειται για ένα μείγμα αποχρώσεων που μας επιτρέπει να προσαρμόσουμε τα Black Cherry Nails μας για να τα εναρμονίσουμε με την απόχρωση της επιδερμίδας μας, εμπλουτίζοντάς τα με μια πινελιά κόκκινου για να τα κάνουμε πιο φωτεινά ή κάνοντας τα πιο έντονα, τονίζοντας την παρουσία του μαύρου/καφέ. Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα Black Cherry nails μπορεί να πλησιάσουν ακόμη και το μωβ, αποκαλύπτοντας την ιδιαίτερα chic εκδοχή τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.