ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Το μυστικό όπλο της Ελένης Πετρουλάκη για άψογη σιλουέτα


18 Μαΐου 2016

eleni3.jpg

Κυτταρίτιδα, τοπικό πάχος, χαλάρωση! Τρεις λέξεις που αμαυρώνουν την  όμορφη εικόνα που έχουμε στο μυαλό μας όταν σκεφτόμαστε καλοκαίρι. Πως θα βγούμε στην παραλία φορώντας το αγαπημένο μας μπικίνι;

Αυτή η καίρια ερώτηση ήρθε η ώρα να απαντηθεί και είναι στο χέρι μας να δώσουμε τη λύση. Και σε αυτή την προσπάθειά μας έχουμε σύμμαχο την Ελένη Πετρουλάκη και τις πολύτιμες fit συμβουλές της. Η ίδια στα 40+ μετά από 3 γέννες και 4 παιδιά διατηρεί μία καλλίγραμμη σιλουέτα. Αν απορείτε πως τα καταφέρνει, μάθετε ότι έχει και εκείνη το δικό της μυστικό.

Αναμφίβολα η σωστή διατροφή και η άσκηση είναι οι δύο βασικοί πυλώνες για τη διατήρηση ενός άψογο κορμιού, όπως αυτό της Ελένης Πετρουλάκη. Υπάρχει όμως ακόμα ένα μυστικό που η ίδια μοιράζεται μαζί μας μέσω του δικού της brand name, του FitLab by Eleni Petroulaki και απογειώνει την προσπάθεια μας για ένα όμορφο σώμα.

Το μυστικό της όπλο είναι το fit n’ form SUPER GEL, ένα bodylifting προϊόν που βοηθά εξαιρετικά στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, της χαλάρωσης και του τοπικού πάχους. Το fit n’ form SUPER GEL επεριέχει ενυδατικούς, αντιοξειδωτικούς, λιποδιαλυτικούς και αποτοξινωτικούς παράγοντες, για κινητοποίηση της μικροκυκλοφορίας και αύξηση των καύσεων και του μεταβολισμού και έχει άμεσα αποτελέσματα, από την 3η κιόλας μέρα.  Αυτό το μαγικό προϊόν είναι αποτέλεσμα πολλών χρόνων επιστημονικής έρευνας και είναι το μόνο που είναι δοκιμασμένο, εγκεκριμένο και εγγυημένο από την Ελένη Πετρουλάκη.

Μία μόνο συσκευασία αρκεί για να κάνει τη διαφορά και να δώσει τέλος στο πρόβλημα για το τοπικό πάχος, τη χαλάρωση και την κυτταρίτιδα. Δοκιμάστε τη αμέσως και θα εκπλαγείτε γρήγορα από τα θεαματικά αποτελέσματα.

Extra fi tips by Eleni Petroulaki:

BOX-Fit-'n-Form-Merge

  1. Αυξήστε στο μέγιστο την πρόσληψη νερού, τουλάχιστον 8-10 ποτήρια την ημέρα. Το νερό παίζει καθοριστικό ρόλο στον ανθρώπινο μεταβολισμό όλων των βασικών θρεπτικών συστατικών (υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, λίπη).
  2. Περιορίστε την κατανάλωση αλκοολούχων ποτών.
  3. Ξεχάστε τα αναψυκτικά και τους καφέδες και προτιμήστε φυσικούς χυμούς, τσάι και αφεψήματα βοτάνων.
  4. Μειώστε το αλάτι. Όσο περισσότερο νάτριο περιέχει ο οργανισμός σας τόσο αυξάνεται η κατακράτηση υγρών κάνοντας την κυτταρίτιδα πιο έντονη.
  5. Αποφύγετε την κατανάλωση απλών σακχάρων (ζάχαρη) και γενικά τις επεξεργασμένες τροφές. Εμπλουτίστε τη διατροφή σας με φυτικές ίνες άφθονα φρούτα και λαχανικά, δημητριακά ολικής άλεσης και όσπρια.
  6. Αποφύγετε τα κορεσμένα ζωικά λίπη και προτιμάτε να καταναλώνετε ψάρι και κοτόπουλο.
  7. Διακόψτε ή περιορίστε το κάπνισμα στο ελάχιστο.
  8. Αποφύγετε τις εξαντλητικές δίαιτες. Αδυνατίστε σταδιακά και προσπαθήστε να διατηρήσετε το βάρος σας σε φυσιολογικά επίπεδα.
  9. Ενισχύστε το μεταβολισμό σας με την άσκηση. Βάλτε την γυμναστική στην καθημερινότητά σας. Η “όψη φλοιού πορτοκαλιού” είναι πιο ορατή όταν καλύπτει χαλαρούς ιστούς, παρά όταν βρίσκεται πάνω σε σφιχτούς μυς.
  10. Μην παραλείψετε να χρησιμοποιείται σε τακτική βάση το fit n’ form SUPER GEL που απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα και δεν λερώνει τα ρούχα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.