ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τα καλύτερα αντηλιακά, σε μορφή spray, για εσάς που λατρεύετε την ευκολία


Ελένη Τσούτση

9 Ιουνίου 2021

Τα καλύτερα αντηλιακά, σε μορφή spray, για εσάς που λατρεύετε την ευκολία
Τα καλύτερα αντηλιακά, σε μορφή spray, για εσάς που λατρεύετε την ευκολία

H ευκολία μερικές φορές είναι το ζητούμενο, ειδικά όταν χαλαρώνουμε στη παραλία και θέλουμε ακόμη και η πιο απλή κίνηση να γίνεται δια μαγείας. Η εφαρμογή του αντηλιακού ομολογουμένως μπορεί να γίνει κουραστική αλλά εμείς σας έχουμε τη λύση και δεν είναι άλλα από τα αντηλιακά σε spray. 

Aν ανήκετε σε αυτούς που βρίσκουν βαριές τις υφές των αντηλιακών και δεν τους αρέσει να νιώθουν στο δέρμα τους τα λευκά υπολείμματα τότε είναι ένας ακόμη πολύ καλός λόγος για να δοκιμάσετε αντηλιακό σε μορφή spray. Μπορεί πριν από λίγα χρόνια αυτό να ήταν ένα όνειρο, τώρα όμως όλες οι αγαπημένες μας εταιρίες έχουν λανσάρει αντηλιακά σε spray και έτσι μπορείτε να επιλέξετε το αγαπημένο σας.

jenny.gr

Μάλιστα, τα περισσότερα είναι αδιάβροχα, έχουν ελαφριά σύνθεση που απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα (σαν να μη φοράτε καθόλου αντηλιακό), χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας, προσφέροντας μία αίσθηση δροσιάς στην επιδερμίδα.

Το καλύτερο; Δεν χρειάζεται να τα απλώνετε με τις ώρες αφού μερικοί ψεκασμοί αρκούν και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στο πρόσωπο και το σώμα.

Ανακαλύψτε τα καλύτερα αντηλιακά σε spray και απολαύστε τον καυτό ήλιο:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.