ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Η αισθητικός μου: Γιατί είναι απαραίτητη η ενυδάτωση τώρα, περισσότερο από ποτέ


Μαίρη Αργείτου

21 Ιουνίου 2022

Η αισθητικός μου: Γιατί είναι απαραίτητη η ενυδάτωση τώρα, περισσότερο από ποτέ
Είναι απαραίτητο μαζί με την χρήση του αντηλιακού μας καθημερινά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, να χρησιμοποιούμε προϊόντα ενυδάτωσης

Πάντοτε τους καλοκαιρινούς μήνες το δέρμα ανεξαρτήτως τύπου, έχει απόλυτη ανάγκη από συχνή ενυδάτωση και προστασία. Έτσι λοιπόν είναι απαραίτητο μαζί με την χρήση του αντηλιακού μας καθημερινά, να χρησιμοποιούμε προϊόντα ενυδάτωσης.

Εκτός όμως από την καθημερινή ρουτίνα, είναι αναγκαίο, όσο πιο συχνά μπορούμε να κάνουμε μια εν τω βάθει ενυδάτωση σ’ ένα κέντρο φροντίδας του δέρματος. Μια τέτοια περιποίηση προσώπου διαθέτει ο παγκοσμίως γνωστός οίκος Guinot με το υψηλής τεχνολογίας μηχάνημα Hydradermie Jeunesse, που συνδυάζεται με τα κατάλληλα για κάθε τύπο δέρματος προϊόντα.

Jenny.Gr

Η περιποίηση περιλαμβάνει:

  • Βαθύ καθαρισμό με προϊόντα απολέπισης.
  • Διπλό ιονισμό για την βαθιά διείσδυση των δραστικών συστατικών.
  • Οξυγόνωση του δέρματος, που ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος και αποκαθιστά την λάμψη.
  • Μασάζ προσώπου, από τα έμπειρα χέρια της αισθητικού, πού ενεργοποιεί τις κυτταρικές λειτουργίες.
  • Μάσκα για την αναζωογόνηση, θρέψη και λάμψη της επιδερμίδας.

Μετά την διάγνωση των αναγκών, η αισθητικός θα επιλέξει τα κατάλληλα προϊόντα σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες δέρματος.

Η Hydradermie Jeunesse δρα σε 2 επίπεδα:

Μοριακό Επίπεδο

Το μηχάνημα της Hydradermie είναι εξοπλισμένο με δυο μεταλλικά ηλεκτροδια τα οποία διαπερνάει γαλβανικό ρεύμα μέσω του οποίου επιτυγχάνουν τον δυναμικό ιονισμό.

Ο δυναμικός ιονισμός διπλασιάζει την κυτταρική ενέργεια και έτσι αυξάνει την βιολογική δραστηριότητα. Με πολύ απλά λόγια, πετυχαίνουμε πολύ υψηλά επίπεδα ενυδάτωσης με τη μέγιστη δυνατή διείσδυση των συστατικών.

Jenny.Gr

Κυτταρικό επίπεδο

Συνεργικά μετά από τα δυο ηλεκτρόδια του δυναμικού ιονισμού, χρησιμοποιείται και ένα θερμικό ηλεκτρόδιο. Το ηλεκτρόδιο αυτό φτάνει έως και τους 49 βαθμούς κελσίου και επωφελούμενο από την προεργασία του διπλού ιονισμού επιτυγχάνει:

-Ενεργοποίηση της μικροκυκλοφορίας

-Αυξημένη πρόσληψη οξυγόνου

-Αυξημένη αποβολή τοξινών

-Αυξημένη αναπλαστική ικανότητα των κυττάρων

-Αυξημένη παραγωγή του κολλαγόνου

-Τριπλασιασμός στα επίπεδα ενυδάτωσης

-Παραγωγή ενδορφινών

Jenny.Gr

Ενεργά συστατικά

Υαλουρονικό οξύ και το μοναδικό σύμπλεγμα Hydrocyte, που τροφοδοτούν τα κύτταρα με την μέγιστη ενυδάτωση. Αυτά τα δυο δραστικά συστατικά έχουν μια μοναδική δράση στην καρδιά των κυττάρων.

Συμβουλή του ειδικού

Για να αποκτήσετε άμεσα ορατά αποτελέσματα, η αισθητικός θα σας προτείνει μια θεραπεία Hydradermie την εβδομάδα , για τρείς εβδομάδες.

Στην συνέχεια, για να διατηρήσετε και να ενισχύσετε τα αποτελέσματα της θεραπείας , θα σας προτείνει προϊόντα καθημερινής φροντίδας, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και τον τύπο δέρματος σας.

Προτείνεται η συντήρηση της θεραπείας μια φορά τον μήνα ειδικά πριν από την έκθεση στον ήλιο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.