ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Η Sarah Jessica Parker έχει μία αγαπημένη κρέμα προσώπου και είναι αυτή


Ελένη Τσούτση

25 Ιουλίου 2022

Η Sarah Jessica Parker έχει μία αγαπημένη κρέμα προσώπου και είναι αυτή
H κρέμα προσώπου που εμπιστεύεται η Sarah Jessica Parker

Η Sarah Jessica Parker αγαπά να μεγαλώνει και έχει αγκαλιάσει την ηλικία της και μάλιστα πολλές φορές έχει πάρει θέση στα επικριτικά σχόλια που έχουν γραφτεί για την εξωτερική της εμφάνιση. Η ίδια όμως έχει δηλώσει ότι της αρέσει όλο και περισσότερο ο τρόπος που αντιμετωπίζει το πέρασμα του χρόνου και «αποδέχεται» την αλλαγή που φέρνει ο χρόνος, χωρίς να κάνει υπερβολές.

H αγαπημένη ηθοποιός είχε μιλήσει στο Allure: «Δεν καταδικάζω αυτούς που έχουν περισσότερη ματαιοδοξία από εμένα, ή αυτούς που έχουν λιγότερη. Δεν νομίζω ότι υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος να έχεις σχέση με τη γήρανση, τη ζωή και τον χρόνο. Υπάρχουν ένα εκατομμύριο πράγματα που θέλω να κάνω με τον ελεύθερο χρόνο μου και κανένα από αυτά δεν έχει να κάνει με το να «διατηρηθώ» ίδια ή να προσπαθήσω να επιστρέψω στο πως ήμουν πριν από 15 χρόνια. Το μόνο που σκέφτομαι είναι: "Πού θα φάω; Τι βιβλία θα πάρω μαζί μου; Μπορούμε να μπούμε σε αυτό το παράξενο μικρό εστιατόριο; Θα είναι αρκετά ζεστό το νερό όταν θα κολυμπήσω;»

H Parker λοιπόν εκτός από fashion guru είναι και beauty icon. Φροντίζει με συνέπεια το δέρμα της και τη διατροφή της, ωστόσο ένα μυστικό ομορφιάς που αποκαλύφθηκε πρόσφατα μας έδωσε ένα ακόμα insight στη ρουτίνα της, που τη διατηρεί τόσο φρέσκια και λαμπερή. H ηθοποιός πρόσφατα αποκάλυψε ότι θα είναι το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνια της εταιρείας RoC Skincare που σχετίζεται με το να αγκαλιάζεις το κάθε στάδιο της ζωής σου.

Είναι λοιπόν πιο σημαντικό από ποτέ να θυμόμαστε ότι οι συζητήσεις για τη γήρανση θα πρέπει να αναδιατυπωθούν και η Parker είναι ένα πρόσωπο που γνωρίζει καλά πώς να μιλήσει τις γυναίκες.

Jenny.Gr

Η star εμπιστεύεται για την ρουτίνα ομορφιάς της, την RoC Skincare Multi Correxion Hydrate + Plump Moisturizer με SPF 30. Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά ότι την εφαρμόζει καθημερινά σε όλο της το πρόσωπο αφού αισθάνεται την επιδερμίδα της πιο λαμπερή και ενυδατωμένη σε βάθος. Ακόμη, της αρέσει να την αναμειγνύει με το foundation της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.