ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

7 serums που μπορούν να εξαφανίσουν και τις πιο βαθιές ρυτίδες


Ελένη Τσούτση

13 Οκτωβρίου 2022

7 serums που μπορούν να εξαφανίσουν και τις πιο βαθιές ρυτίδες
Τα serums αντιγήρανσης θα εξαφανίσουν όλα τα σημάδια του χρόνου από την επιδερμίδα σας

To πέρασμα του χρόνου απασχολεί τις περισσότερες γυναίκες. Η συμφιλίωση με την ηλικία μας είναι το πρώτο βήμα, έπειτα όμως μπορούμε να βρούμε τρόπους ώστε να βελτιώσουμε (αν το θέλουμε) τα σημάδια του χρόνου, όπως τις ρυτίδες. Τα κατάλληλα skincare προϊόντα μπορούν να γίνουν ο απόλυτος σύμμαχός μας αφού θα σταματήσουν τα σημάδια του χρόνου και θα αποκτήσουμε τη λάμψη που ονειρευόμαστε.

Από μια ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης δε μπορούν να λείπουν τα αγαπημένα μας serums, τα οποία μπορούν κυριολεκτικά να μεταμορφώσουν το δέρμα μας προς το καλύτερο. Ενυδατώσουν, λειαίνουν τις ρυτίδες και συσφίγγουν την επιδερμίδα.

Jenny.Gr

Μπορείτε να το εφαρμόζετε 2 φορές την ημέρα με απαλές κινήσεις, χωρίς να ξεχνάτε το λαιμό και το ντεκολτέ. Είναι το πρώτο skincare προϊόν που πρέπει να μπαίνει στο δέρμα μετά το καθαριστικό και τo toner. Μετά το serum, σειρά έχει το αντηλιακό το πρωί. Αν το εφαρμόσετε το βράδυ, μετά από το serum, μπαίνει η ενυδατική νυκτός. Οι skincare experts προτείνουν να τοποθετήσετε το αγαπημένο σας serum σε 1 ή 2 δάχτυλα και μετά κάντε μασάζ ώστε να μη χάσετε καθόλου προϊόν στις παλάμες σας.

Τα serums περιέχουν πολύ βοηθητικά συστατικά για το δέρμα όπως τη ρετινόλη, πεπτίδια και υαλουρονικό οξύ, τα οποία καταπολεμούν και τα πιο επίμονα σημάδια γήρανσης. Αν κάτι πρέπει να προσέξετε αυτό είναι να το συνδυάζετε πάντα με την κρέμα προσώπου για ακόμη καλύτερα και άμεσα αποτελέσματα.

Παρακάτω θα βρείτε τα 5 καλύτερα serums αντιγήρανσης για να ανανεώσετε την καθημερινή περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.