ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

5 must-try καθαριστικά για να μην ξεχνάτε ποτέ το ντεμακιγιάζ


Ελένη Τσούτση

25 Οκτωβρίου 2022

5 must-try καθαριστικά για να μην ξεχνάτε ποτέ το ντεμακιγιάζ
To ντεμακιγιάζ είναι το πιο σημαντικό βήμα για ένα καθαρό και λαμπερό δέρμα

Το ντεμακιγιάζ δεν είναι και τόσο fun, αυτό είναι αλήθεια. Όμως είναι εξαιρετικά απαραίτητο αν θέλετε να έχετε μια υγιή και λαμπερή επιδερμίδα, σύμφωνα με τους skincare experts. Τα κατάλληλα προϊόντα είναι το κλειδί και πρέπει να τα επιλέγετε ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας.

Αν το δέρμα σας είναι κανονικό, μπορείτε να επιλέξετε ελεύθερα ανάμεσα σε ένα απαλό gel καθαρισμού ή ένα γαλάκτωμα. Αν είναι ξηρό, η καλύτερη επιλογή όλων, είναι συνήθως, το γαλάκτωμα. Σε ένα λιπαρό δέρμα, γενικότερα, μπορούν να εφαρμοστούν όλα τα παραπάνω, ωστόσο, και τα micellaire waters αποτελούν μία ασφαλή και αποτελεσματική επιλογή -στην πραγματικότητα, για τις περισσότερες επιδερμίδες.

Jenny.Gr

Ακόμη, κι αν το πρόσωπό σας μια μέρα είναι makeup free, κάνοντας ντεμακιγιάζ θα αφαιρέσετε τους ρύπους που έχουν συσσωρευθεί από την ατμόσφαιρα.

Όποιος κι αν είναι ο τύπος της επιδερμίδας σας, τα μαντηλάκια καθαρισμού, προτιμήστε τα κυρίως σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης ή όταν η άλλη επιλογή είναι να μην ασχοληθείτε καθόλου με το ντεμακιγιάζ σας. Χρησιμοποιήστε τα ελεύθερα, αλλά καλό θα είναι να μην αποτελούν τον μοναδικό τρόπο που καθαρίζετε το πρόσωπό σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.