ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Scarlett Johansson: H πρωινή ρουτίνα ομορφιάς της διαρκεί μόλις 3' & έχουμε όλες τις λεπτομέρειες


Ελένη Τσούτση

27 Ιανουαρίου 2023

Scarlett Johansson: H πρωινή ρουτίνα ομορφιάς της διαρκεί μόλις 3' & έχουμε όλες τις λεπτομέρειες
Instagram/@goop
H Scarlett Johansson μόλις μας παρουσίασε την πιο πρακτική ρουτίνα περιποίησης

H Scarlett Johansson έχει δυο παιδιά, μια από τις πιο επιτυχημένες καριέρες στο Hollywood ενώ πλέον είναι CEO της ανερχόμενης skincare εταιρίας «The Outset». Μπορεί η καθημερινότητά της να έχει αρκετές υποχρεώσεις και τρέξιμο αλλά φροντίζει πάντα να βρίσκει λίγο χρόνο για εκείνη, όπως αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Goop.

Περιμένει τα Σαββατοκύριακα, όπως αποκαλύπτει, για να επικεντρωθεί πιο έντονα στα καλά πράγματα της ζωής. «Ο σύζυγός μου (Colin Jost) και εγώ δουλεύουμε πολύ και τα παιδιά μας είναι επίσης απασχολημένα, οπότε το να έχουμε χρόνο τα πρωινά του Σαββατοκύριακου για να απολαμβάνουμε ο ένας τον άλλον και να γελάμε είναι ένα δώρο που εκτιμάμε πολύ», δήλωσε.

Η Johansson ξυπνάει κάθε πρωί σχεδόν στις 7 παρά τέταρτο και ξεκινάει με το skincare της που δεν της παίρνει πάνω από 3 λεπτά. Ποια βήματα ακολουθεί;

«Ακολουθώ το σχήμα τριών βημάτων: ένα απαλό micellar αντιοξειδωτικό καθαριστικό, ένα συσφιγκτικό vegan collagen prep serum, και τελειώνω με το nourishing squalane saily moisturizer. Πλένω και ενυδατώνω το πρόσωπό μου μέρα και νύχτα (και μερικές φορές περισσότερο). Χρησιμοποιώ μόνο προϊόντα Outset για το δέρμα μου και συνήθως δοκιμάζω νέα προϊόντα που δημιουργούμε», λέει η ηθοποιός.

«Πρόσφατα πρόσθεσα το Boosting Oil μας ως μέρος της καθημερινής μου αγωγής επειδή το δέρμα μου είναι τόσο ξηρό το χειμώνα που "σκάει" και ξεφλουδίζει. Ο άντρας μου το χρησιμοποιεί για τα πετσάκια του. Και το χρησιμοποιώ και στα μαλλιά μου», συμπληρώνει.

Jenny.Gr
Instagram/@goop

Αφού ολοκληρώσει την πρωινή περιποίηση της επιδερμίδας, ακολουθούν οι δραστηριότητες με τα παιδιά της. Συνήθως κατά τις 10 το πρωί προσπαθεί να γυμνάζεται. «Το να είμαι σωματικά δραστήρια είναι μέρος της ψυχικής μου ευεξίας: προπονούμαι τέσσερις ημέρες την εβδομάδα. (Όταν κάνω γυρίσματα, προπονούμαι κάθε μέρα στις 6 π.μ., επομένως οι προπονήσεις αργά το πρωί είναι πολυτέλεια.). Πηγαίνω είτε για να συναντήσω τον προπονητή μουγια κυκλική προπόνηση είτε για πιλάτες. Η ανακάλυψη του πιλάτες πριν από μερικά χρόνια άλλαξε το μυαλό και το σώμα μου. Αυτό που μου αρέσει είναι πως όταν το κάνεις, δεν μπορείς πραγματικά να σκεφτείς τίποτα άλλο από το τι συμβαίνει με το σώμα σου. Δεν είναι παθητική άσκηση. Το να είμαι παρών στη στιγμή είναι δύσκολο για μένα, και προσπαθώ να το βρω».

Στις 11 απολαμβάνει ένα χαλαρωτικό ντους μετά την προπόνηση και σειρά έχει το μακιγιάζ.

«Στη συνέχεια, κάνω το μακιγιάζ των 5 λεπτών. Χρησιμοποιώ το Ultralight Boosting Oil μας για να αραιώσω το foundation μου. Λατρεύω το Vital Skin Foundation Stick της Gucci Westman για την καθαρή του σύνθεση και την ομοιόμορφη κάλυψη. Χρησιμοποιώ τη mascara Tower 28 MakeWaves καθώς δίνει υπέροχο όγκο. Λατρεύω επίσης το lip jelly in Wild».

Jenny.Gr
Instagram/@goop

Η Scarlett ίσως μας περιέγραψε την πιο ρεαλιστική ρουτίνα ομορφιάς που μας έχει αποκαλύψει σταρ μέχρι τώρα. Ο χρόνος συνεχώς πιέζει και η παραπάνω ρουτίνα συνδυάζει το selfcare με την πρακτικότητα. Ας εμπνευστούμε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.