ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Ορός και κρέμα ενυδάτωσης προσώπου: Εφαρμόζονται πάντα μαζί;


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

3 Ιουνίου 2024

Ορός και κρέμα ενυδάτωσης προσώπου: Εφαρμόζονται πάντα μαζί;
IG @negin_mirsalehi
Οι ανάγκες κάθε επιδερμίδας είναι διαφορετικές, επομένως κάθε ρουτίνα φροντίδας πρέπει να είναι απόλυτα εξατομικευμένη

Το «less is more» μπορεί επίσης να μετατραπεί σε πλεονέκτημα για τη φροντίδα και την ενυδάτωση της επιδερμίδας του προσώπου. Στην πραγματικότητα, η χρήση ενυδατικής κρέμας μετά τον ορό μπορεί να μην είναι πλέον απαραίτητη. Αυτός δεν είναι ένας καθολικός κανόνας που ισχύει για όλες τις περιπτώσεις και η επιτυχία στην περιποίησης της επιδερμίδας έγκειται στην εξατομίκευση της ρουτίνας.

Jenny.Gr
IG @negin_mirsalehi

Ως εκ τούτου, ήρθε η στιγμή να καταρρίψουμε κάποιους μύθους που επικρατούν για την περιποίηση του δέρματος: ένας από τους οποίους αφορά στην ανάγκη να χρησιμοποιούμε πάντα κρέμα για την ενυδάτωση του δέρματος στο πρόσωπο, αμέσως μετά την εφαρμογή του ορού.

Jenny.Gr
IG @negin_mirsalehi

Κάθε κατάσταση πρέπει να αναλύεται ειδικότερα: υπάρχει δέρμα που χρειάζεται και τα δύο προϊόντα, αλλά σε περιπτώσεις όπως της λιπαρής επιδερμίδας, η χρήση του ορού μόνο μπορεί να είναι επαρκής. Αντίθετα, στην περίπτωση των γυναικών που θελουν να αντιμετωπίσουν τα πρώτα σημάδια γήρανσης, μπορεί να αρκεί να χρησιμοποιούν μόνο μια κρέμα ρετινόλης τη νύχτα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.