REAL LIFE TODAY I LOVE

Mπήκα κι εγώ στην ομάδα προσφοράς του ΟΠΑΠ! Εσείς ακόμα;


Τζένη Μπαλατσινού

23 Οκτωβρίου 2018

_mg_9209_copy.jpg

Πιστεύω πως μία κίνηση που σε εμάς μπορεί να φαίνεται μικρή, για άλλους μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο. Διανύουμε μία περίοδο που ευτυχώς, η κοινωνική συνείδηση είναι πιο έντονη από ποτέ - η βοήθεια στους συνανθρώπους μας, όμως, χρειάζεται να γίνει ακόμα μεγαλύτερη και πλέον έχουμε όλο και περισσότερα μέσα να την προσφέρουμε. Τα τελευταία πέντε χρόνια, υπάρχει μία ξεχωριστή ενέργεια, με εξίσου ξεχωριστό σκοπό: Την ενίσχυση και τη βοήθεια στα παιδιά που έχουν ανάγκη για νοσηλεία, με την ανακαίνιση των χώρων παιδιατρικών νοσοκομείων. Είναι πολύ σημαντικό να βοηθάμε εκεί που μπορούμε, ειδικά όταν δεν μας κοστίζει τίποτα - παρά μόνο λίγο από τον χρόνο μας. Και είμαι σίγουρη πως όλοι έχουμε λίγο χρόνο να αφιερώσουμε σε έναν σκοπό που θα προσφέρει πολλά παραπάνω απ' όσα φανταζόμαστε. Τα τελευταία χρόνια, λοιπόν, στηρίζω την Ομάδα Προσφοράς του ΟΠΑΠ, μία ενέργεια που καταφέρνει να προσφέρει τεράστια βοήθεια σε μικρά παιδιά που έχουν ανάγκη και φέτος σας καλώ να κάνετε το ίδιο. Γίνετε μέλος της ομάδας μας, ελάτε να αγκαλιάσουμε όλοι μαζί αυτά τα παιδιά και να τους προσφέρουμε μία καλύτερη ευκαιρία.

Ο ΟΠΑΠ, λοιπόν, στο πλαίσιο του 36ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας μας καλεί να προσφέρουμε με τον πιο εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο: Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε το κινητό ή το tablet σας και να κατεβάσετε δωρεάν την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ», για να συμβάλλετε κι εσείς στην ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού». Και θα σας εξηγήσω αμέσως το πώς!

Για να γίνετε κι εσείς μέλη της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ», δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

· Κατεβάστε την εφαρμογή

· Παίξτε τις δοκιμασίες

· Όσο περισσότερο παίζετε, τόσο ο ΟΠΑΠ αυξάνει το ποσό που θα προσφέρει στην ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων.

Απαντήστε σε ερωτήσεις, δείξτε τις γνώσεις σας, φτιάξτε ομάδα με τους φίλους σας, μαζέψτε πόντους και αγκαλιάστε μία ενέργεια που μπορεί να βοηθήσει εκατοντάδες παιδιά.

Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε. Όλοι μαζί γινόμαστε μία ομάδα για τα παιδιά.