REAL LIFE TODAY I LOVE

Ελάτε να ανεβάσουμε κι άλλο το ποσό στην Ομάδα Προσφοράς του ΟΠΑΠ


Τζένη Μπαλατσινού

6 Νοεμβρίου 2018

w-0546-hd.jpg

Είναι ιδιαίτερα συγκινητικό να βλέπει κανείς όλον τον κόσμο να γίνεται μία ομάδα για έναν κοινό σκοπό. Είναι ακόμη πιο συγκινητικό όταν ο σκοπός αυτός υλοποιείται και εξελίσσεται, καταφέρνοντας να βοηθήσει αυτούς που έχουν ανάγκη και αφήνοντας σημαντικό αντίκτυπο στη κοινωνία. Τα τελευταία πέντε χρόνια, ο ΟΠΑΠ υλοποιεί το σημαντικό έργο ανακαίνισης των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού». Ήδη έχει παραδώσει 22 έργα ανακαίνισης, μεταξύ των οποίων 15 νοσηλευτικές μονάδες, συνολικής έκτασης 9.230 τ.μ. και δυναμικής 321 κλινών, που καλύπτουν το 50% των δύο νοσοκομείων.

Όπως και τις περασμένες χρονιές, φέτος στηρίζω για ακόμη μία φορά την εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ και πιστέψτε με, το κάνω με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο! Αφού κατέβασα τη δωρεάν εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» στο κινητό μου, δεν έχω σταματήσει να παίζω σε δοκιμασίες, να απαντώ ερωτήσεις και να μαζεύω πόντους, τους οποίους ο ΟΠΑΠ θα μετατρέψει σε οικονομική ενίσχυση για την ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων.

Αντικαθιστώντας αυτά τα λεπτά περιήγησης στο internet από το κινητό μας μέσα στη μέρα και αφιερώνοντάς τα στην εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ», μπορούμε να κάνουμε τεράστια διαφορά. Δε μας κοστίζει τίποτα να υποστηρίξουμε μία ενέργεια που έχει στόχο την υγεία και την ευτυχία μικρών παιδιών, την οποία έχει καταφέρει να προσφέρει επιτυχώς όλα αυτά τα χρόνια -από το σύνολο των δράσεων της περασμένης χρονιάς συγκεντρώθηκαν 3.642.845 ευρώ εικονικής προσφοράς, τα οποία ο ΟΠΑΠ μετέτρεψε σε οικονομική ενίσχυση.

Για να γίνετε κι εσείς μέλη της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ», δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

· Κατεβάστε την εφαρμογή

· Παίξτε τις δοκιμασίες

· Όσο περισσότερο παίζετε, τόσο ο ΟΠΑΠ αυξάνει το ποσό που θα προσφέρει στην ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων.

Απαντήστε σε ερωτήσεις, δείξτε τις γνώσεις σας, φτιάξτε ομάδα με τους φίλους σας, μαζέψτε πόντους και αγκαλιάστε μία ενέργεια που μπορεί να βοηθήσει εκατοντάδες παιδιά.

Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε. Όλοι μαζί γινόμαστε μία ομάδα για τα παιδιά.