REAL LIFE TRUE STORIES

Γενέθλια τον Οκτώβριο; Αυτά είναι τα 6 χαρακτηριστικά που σας κάνουν ξεχωριστούς


The Jennettes

4 Οκτωβρίου 2021

Γενέθλια τον Οκτώβριο; Αυτά είναι τα 6 χαρακτηριστικά που σας κάνουν ξεχωριστούς
Όσοι έχουν γεννηθεί τον Οκτώβριο, έχουν υψηλή συναισθητική νοημοσύνη και ενσυναίσθηση. Για την ακρίβεια, θα βιώσουν αυτό που αισθάνεται ο απέναντί τους σαν να είναι δικό τους και δύσκολα θα τον κρίνουν για κάτι, ακόμη και αν είναι εντελώς αντίθετοι με κάποια απόφασή τους.

Bill Gates, Mahatma Gandhi, Julia Roberts, John Lennon, Pablo Picasso, Hugh Jackman, Kim Kardashian, Eminem. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ονόματα των διασήμων που ήρθαν στη ζωή κάποιον Οκτώβρη. 

Τα άτομα που είδαν το πρώτο φως του ήλιου τον Οκτώβρη, είναι είτε Ζυγοί είτε Σκορπιοί και φημίζονται για την ήρεμη φύση τους. Οι Ζυγοί είναι λες και προσελκύουν οποιαδήποτε διαμάχη ενώ οι Σκορπιοί κάνουν τα πάντα για να την αποφύγουν. Ο χειρισμός ωστόσο, και των δύο απέναντι σε μια έκρυθμη κατάσταση, είναι ο πιο επιθυμητός αφού κατευνάζουν γρήγορα τα πνεύματα. 

Αν έχετε γεννηθεί κι εσείς τέτοιο μήνα ή γνωρίζετε κάποιο άτομο που έχει γενέθλια τον Οκτώβρη, τότε τα παρακάτω κοινά χαρακτηριστικά ανεξαρτήτως ζωδίου, όπως προκύπτουν από έρευνες, θα σας φανούν πολύ οικεία. 

Υψηλή ενσυναίσθηση

Όσοι έχουν γεννηθεί τον Οκτώβριο, έχουν υψηλή συναισθητική νοημοσύνη και ενσυναίσθηση. Για την ακρίβεια, θα βιώσουν αυτό που αισθάνεται ο απέναντί τους σαν να είναι δικό τους και δύσκολα θα τον κρίνουν για κάτι, ακόμη και αν είναι εντελώς αντίθετοι με κάποια απόφασή τους. Εάν βρείτε το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό επάνω σε κάποιον άνθρωπο, αξιοποιήστε το γιατί είναι εξαιρετικά σπάνιο. 

Γερές δόσεις χιούμορ

Τα άτομα που έχουν γεννηθεί τον δεύτερο μήνα του φθινοπώρου, διακρίνονται για το χιούμορ και τα αστεία τους. Είναι η «ψυχή της παρέας» και δεν υπάρχει περίπτωση να μη φτιάξουν το κέφι των κακοδιάθετων στο τραπέζι. Γνωρίζουν επίσης, πώς να ισορροπούν το κλίμα μιας άβολης συζήτησης, σπαταλώντας πολύτιμη ενέργεια για να κάνουν τους πάντες να νιώσουν άνετα με τα αστεία και την θετική τους ενέργεια.

Το ποτήρι πάντα... μισογεμάτο

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η αισιοδοξία είναι το συνώνυμό τους αφού προτιμούν να βλέπουν πάντα τη φωτεινή πλευρά της ζωής. Απεχθάνονται να μιζεριάζουν ακόμη και όταν μπροστά τους υψώνεται ένα βουνό από δυσκολίες και διατηρούν έναν μόνιμο ενθουσιασμό σχεδόν για ο,τιδήποτε τους αφορά και τους επηρεάζει. Με λίγα λόγια, για έναν γεννημένο τον Οκτώβρη, δεν υπάρχει τίποτα που να μη μπορεί να συμβεί αφού στον μικρόκοσμο του όλα είναι δυνατά με καλή διάθεση!

Το συνώνυμο της ισορροπίας

Πρόκειται ίσως για τα πιο συναισθηματικά ισορροπημένα άτομα αφού δύσκολα αμφιταλαντεύονται και γνωρίζουν πολύ καλά τι θέλουν. Η άποψή τους για κάτι δεν επηρεάζεται από τη γνώμη των άλλων και η σταθερότητα είναι το κλειδί που διασφαλίζει την εσωτερική τους γαλήνη. 

Ήρεμη δύναμη

Η συγκροτημένη φύση αυτών των ατόμων ενδυναμώνει επάνω τους, το στοιχείο της ηρεμίας και της γαλήνης. Πολύ δύσκολα θα χάσουν τον έλεγχο κι αν καταφέρουμε να προκαλέσουμε το αντίθετο και μη επιθυμητό αποτέλεσμα, τότε θα πρόκειται σίγουρα για κάτι  πολύ σοβαρό. Παρόλο που είναι πολύ ήρεμοι, γίνονται «ήρεμη δύναμη» όταν καλούνται να γίνουν σύμβουλοί μας σε ένα πρόβλημα. Αναλύουν, εξετάζουν διεξοδικά, διασταυρώνουν και καταλήγουν σε μια σπουδαία συμβουλή που αξίζει να ακούσετε.

Η έννοια της σπατάλης

Η αποταμίευση του μήνα έχει προορισμό να εξανεμιστεί για την αγορά ακριβών προϊόντων. Παρά το γεγονός ότι είναι εγκρατείς σε πολλά, όταν πρόκειται να ξοδέψουν χρήματα, θα φερθούν από λίγο έως πολύ απερίσκεπτα, καταλήγοντας με πράγματα στα ράφια και τις ντουλάπες, τα οποία δεν έχουν πραγματική ανάγκη. 

Δείτε ακόμη: Deco tips ανάλογα με το ζώδιό σας