REAL LIFE TRUE STORIES

Μια δικηγόρος διαζυγίων αποκαλύπτει τα 5 επαγγέλματα που κάνουν έναν άνδρα ακατάλληλο για γάμο


JTeam

13 Απριλίου 2022

Μια δικηγόρος διαζυγίων αποκαλύπτει τα 5 επαγγέλματα που κάνουν έναν άνδρα ακατάλληλο για γάμο
Αν αναρωτιέστε ποια είναι τα επαγγέλματα που μια γυναίκα πρέπει να αποφεύγει σε έναν σύζυγό, η TikToker Katherine Leonard έχει την απάντηση

Θα περνούσε ποτέ από το μυαλό σας ότι υπάρχουν απαγορευτικά επαγγέλματα σε έναν άνδρα, με τον οποίο σκέφτεστε να περάσετε την υπόλοιπη ζωή σας μαζί του; Κι όμως, όχι μόνο υπάρχουν αλλά σύμφωνα με τη δικηγόρο διαζυγίων, Katherine Leonard, συγκαταλέγονται σε 5 και οι λόγοι που υποστηρίζει κάτι τέτοιο, αποδεικνύονται πολύ λογικοί.

Στο video που ανέβασε κι έγινε αμέσως viral, η Leonard προειδοποιεί τις γυναίκες και μάλιστα σε ένα ξεχωριστό post, μιλάει για το επάγγελμα που είναι το χειρότερο από όλα για έναν άνδρα όταν σκοπεύει να παντρευτεί μια γυναίκα. Η @Jettiegirl28 με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στο αντικείμενο, είναι πεπεισμένη πως τα παρακάτω επαγγέλματα μπορούν να κάνουν κακό σε έναν γάμο.

Αν έχετε περιέργεια λοιπόν, ήρθε η ώρα να μάθετε πως αν ο σύντροφός σας είναι πυροσβέστης, αστυνομικός, στρατιωτικός, χειρουργός ή πιλότος, τότε καλύτερα να το ξανασκεφτείτε σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε το επόμενο βήμα μαζί του.

@jettiegirl28 local divorce attorney PSA #divorce #narcissist #EasyWithAdobeExpress #fypage ♬ original sound - KK

Αν τώρα απορείτε, η εξήγηση που δίνει για να υποστηρίξει τη θέση της, είναι πολύ πειστική. «Οι άνδρες που κατέχουν τέτοιες θέσεις, συνήθως είναι νάρκισσοι και χειριστικοί. Διαχειρίζονται πολύ πιο δύσκολα ένα διαζύγιο και με κάποιον τρόπο, έχουν μάθει να νιώθουν ήρωες λόγω του επαγγέλματός τους» λέει ενώ προσθέτει: «Αν είσαι αστυνομικός, κυκλοφορείς με όπλο. Περιφέρεσαι, έχοντας εξουσία. Αν είσαι χειρουργός, μες στο νοσοκομείο όλοι δείχνουν σεβασμό απέναντί σου και ξαφνικά χάνεις το κύρος αυτό όταν επιστρέφεις σπίτι γιατί πρέπει για παράδειγμα να πας να πετάξεις τα σκουπίδια. Πιστεύω ότι από εκεί εξαρτώνται όλα».

Από την άλλη, όπως υποστηρίζει η TikToker, οι πιλότοι όπως και οι στρατιωτικοί, είναι υπεύθυνοι για τις ζωές πολλών ανθρώπων κάθε φορά. Γι΄αυτό τον λόγο, είναι συχνά νάρκισσοι και χειριστικοί. Η Leonard με το συγκεκριμένο της post προκάλεσε καταιγισμό από σχόλια ενώ οι περισσότεροι χρήστες έδειχναν να συμφωνούν μαζί της.

Τώρα ποιο είναι το επάγγελμα που οδηγεί μια γυναίκα σε χωρισμό; Όταν είναι μητέρα και βρίσκεται συνέχεια στο σπίτι.

@jettiegirl28 I think I just started a nuclear war #divorce #divorcetok #BigComfy #EasyWithAdobeExpress ♬ original sound - KK

«Οι μαμάδες που μένουν σπίτι, εξαρτώνται οικονομικά από τους συντρόφους τους και ανησυχούν για το πότε θα επιστρέψουν στη δουλειά τους» λέει η ίδια ενώ συνήθως τότε πέφτουν στην παγίδα και αρχίζουν να υπεραναλύουν και να σκέφτονται πράγματα που δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα.

TAGS