REAL LIFE WHO

Τι να φορέσω σήμερα, τυρόπιτα ή μπολονέζ; Τα Wear Your Snacks είναι τα αξεσουάρ που λιγουρεύεστε


Εύα Κονδύλη

11 Αυγούστου 2021

Τι να φορέσω σήμερα, τυρόπιτα ή μπολονέζ; Τα Wear Your Snacks είναι τα αξεσουάρ που λιγουρεύεστε
Έχετε σκεφτεί ποτέ πόσο θα θέλατε να προσθέσετε με κάποιο τρόπο τα αγαπημένα σας σνακ στην εμφάνισή σας; Μια ανερχόμενη σχεδιάστρια το έχει καταφέρει! 

Έχετε σκεφτεί ποτέ πόσο θα θέλατε να προσθέσετε με κάποιο τρόπο τα αγαπημένα σας σνακ στην εμφάνισή σας; Μια ανερχόμενη σχεδιάστρια το έχει καταφέρει! 

Εντάξει, ίσως όχι στην πραγματικότητα, αλλά δημιουργεί μοναδικά, fun, αξεσουάρ και ενδύματα με λογότυπο - τι άλλο; - πατατάκια, μπισκότα, φυστικοβούτυρο και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί ο νους -και κυρίως, ό,τι επιθυμεί το στομάχι.

Το πρόσωπο πίσω από το Wear Your Snacks είναι η Evelina Edens, μια νεαρή απόφοιτη με πτυχίο στα Media, η οποία δημιούργησε το brand ως τρόπο να απασχολήσει τον εαυτό της μέσω lockdown, αλλά και εξαιτίας της μεγάλης της αγάπης - το φαγητό!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by evelina (@evelinaeugenie)

Όπως αναφέρει στο Allure, «Έχω μεγάλη αγάπη στο φαγητό - το 98% του εγκεφάλου μου είναι απασχολημένο με το να σχεδιάζω το επόμενο γεύμα μου, και μια μέρα είπα, "ε, θα ήταν διασκεδαστικό να έχω ένα κολιέ γαύρου, έτσι δεν είναι;". Έτσι αποφάσισα να φτιάξω μερικά κολιέ που σχετίζονται με το φαγητό και να προσπαθήσω να τα πουλήσω στο Instagram».

Αλλά δεν έχει να κάνει μόνο με την κερδοφορία. Η Evelina «άρπαξε» αυτήν την ευκαιρία για να δωρίσει χρήματα σε μερικούς από τους αγαπημένους της οργανισμούς, όπως είναι τα Off Their Plate, Know Your Rights Camp και The Okra Project

Επί του παρόντος, για κάθε δημιουργία της που πωλείται, 1 δολάριο δίνεται στο The Sunrise Movement, έναν οργανισμό που επικεντρώνεται στο να σταματήσει η κλιματική αλλαγή και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Η Evelina εξηγεί ότι τα περισσότερα κομμάτια είναι εμπνευσμένα από τα χρώματα και τα μοτίβα των ίδιων των τροφίμων. «Ήταν μια διασκεδαστική πρόκληση να πρέπει να καταλάβω πώς να δημιουργήσω χαριτωμένες παλέτες χρωμάτων για πράγματα όπως ο τόνος και το μπέικον!» λέει. «Είναι επίσης εξαιρετικά ενδιαφέρουσες οι προτιμήσεις των ανθρώπων στα σνακ».

Στην τελική, ποιος είναι ο λόγος ύπαρξης ενός τέτοιου brand; Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η δημιουργός του, «να κάνει τον κόσμο να χαμογελάσει».

Μέσα σε όλη τη «μαυρίλα» του τελευταίου χρόνου, εξαιτίας κυρίως της πανδημίας που έπληξε τον πλανήτη, η «ανόητη» ιδέα του να φοράς το αγαπημένο σου σνακ γύρω από το λαιμό ή τον καρπό, φέρνει από μόνη της μια ζεστασιά και ένα αληθινό χαμόγελο στα χείλη.

Πηγή cover: Instagram/wearyoursnacks

Δείτε ακόμη: «Δουλεύουμε εξίσου σκληρά με τους άνδρες»: 10 διάσημες που έγιναν υπέρμαχοι της ίσης αμοιβής μεταξύ ανδρών και γυναικών

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr