REAL LIFE WHO

Όταν μπήκε σε αναστολή λόγω Covid, μια Ιρλανδή μεταμόρφωσε ένα van σε σπίτι και άλλαξε για πάντα τη ζωή της


Εύα Κονδύλη

25 Αυγούστου 2021

Όταν μπήκε σε αναστολή λόγω Covid, μια Ιρλανδή μεταμόρφωσε ένα van σε σπίτι και άλλαξε για πάντα τη ζωή της
Κατά τη διάρκεια των lockdown εξαιτίας της πανδημίας Covid-19, πολλοί από εμάς πραγματοποιήσαμε διάφορες αλλαγές στις συνήθειες μας και στην καθημερινότητά μας, προσπαθώντας να ξεφύγουμε από την πλήξη των πολλών ωρών κλεισίματος μέσα στο σπίτι.

Κατά τη διάρκεια των lockdown εξαιτίας της πανδημίας Covid-19, πολλοί από εμάς πραγματοποιήσαμε διάφορες αλλαγές στις συνήθειές μας και στην καθημερινότητά μας, προσπαθώντας να ξεφύγουμε από την πλήξη των πολλών ωρών εγκλεισμού μέσα στο σπίτι.

Μερικοί κάνανε online γυμναστική, άλλοι έβγαλαν τον καλλιτέχνη που πάντα έκρυβαν μέσα τους, ενώ οι περισσότεροι το ρίξανε στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική (hello, κιλά καραντίνας)! Αυτό που ξεκίνησε όμως σαν ένα πανδημικό χόμπι, κατάφερε να αλλάξει ολόκληρη τη ζωή μιας γυναίκας από τη Βόρεια Ιρλανδία. 

Jennifer Mckechnie εργαζόταν ως personal trainer, αλλά εξαιτίας της πανδημίας η εργασία της μπήκε σε αναστολή, αναγκάζοντάς την να παραμείνει στο σπίτι. 

Με περισσότερο χρόνο στα χέρια της από ό,τι συνήθως, εντόπισε μια ταξιδιωτική μόδα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου - τα χειροποίητα τροχόσπιτα.

Χωρίς προηγούμενη εμπειρία, αποφάσισε να επενδύσει 3.000 λίρες για να αγοράσει ένα παλιό minibus και να το ανακαινίσει, ώστε να μπορεί να ταξιδέψει στην Ευρώπη με τα δύο huskie της. Ο στόχος της ήταν να φτάσει μέχρι τη Γαλλία, έτσι ώστε τα σκυλιά της να δουν χιόνι για πρώτη φορά.

Με θαυμαστό τρόπο η Jennifer δίδαξε τον εαυτό της πώς να αναδιαμορφώσει το van εξ ολοκλήρου, χρησιμοποιώντας tutorials από το YouTube και κατάφερε να μετατρέψει το παλιό λεωφορειάκι σε ένα πολυτελές σπίτι με τροχούς.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες και στα βίντεο, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Η διακόσμηση που έχει ακολουθήσει είναι τόσο cosy και ζεστή, που μας κάνει να θέλουμε να αποκτήσουμε και εμείς ένα τέτοιο τροχόσπιτο και να πάρουμε τους δρόμους! 

Βιντεοσκόπησε την ανακαίνισή της στα κοινωνικά μέσα και κατάφερε να γίνει viral με πάνω από 13 εκατομμύρια προβολές σε ένα μόνο βίντεο στο TikTok

Εξαιτίας της δημοσιότητας που έλαβε, η Jennifer «πλημμύρισε» από αιτήματα ανθρώπων από όλον τον κόσμο, οι οποίοι αγάπησαν και εμπνεύστηκαν από τα βίντεό της, ζητώντας να τους φτιάξει παρόμοια τροχόσπιτα.

Περιττό να πούμε, πως έχει πλέον εγκαταλείψει την καθημερινή της δουλειά και έχει ξεκινήσει τη δική της επιχείρηση, Custom Conversions NI. Όσο για τον αν κατάφερε να πάει στη Γαλλία με τα σκυλάκια της; Όχι ακόμη, αλλά ανυπομονεί να τα καταφέρει!

Πηγή cover: Instagram

Δείτε ακόμη: Τέχνη και πανδημία: 15 αναδημιουργίες κλασικών έργων τέχνης κατά τη διάρκεια της καραντίνας 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr