REAL LIFE WHO

Η Allyson Shontell είναι η πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει την αρχισυνταξία του Fortune


The Jennettes

22 Σεπτεμβρίου 2021

Η Allyson Shontell είναι η πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει την αρχισυνταξία του Fortune

Η δημοσιογράφος Allyson Shontell κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα της και γίνεται η πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει την αρχισυνταξία του Fortune. Έχοντας ήδη περάσει καιρό στην αρχισυνταξία του Business Insider, είναι πανέτοιμη για τον νέο, πιο απαιτητικό της ρόλο.

«Η Allyson είναι ο τέλειος άνθρωπος για την αρχισυνταξία του Fortune για τον δεύτερο αιώνα λειτουργίας του», είπε ο CEO Alan Murray, όταν ανακοίνωσε την πρόσληψή της. «Έχει βαθιά αγάπη για τη σωστή δημοσιογραφία και το storytelling. Έχει αναλάβει και έχει  βραβευθεί για την κάλυψη των σημαντικότερων ιστοριών στο χώρο των επιχειρήσεων. Ανήκει στον χώρο της τεχνολογίας, ο οποίος κινεί τα νήματα σ’ οτιδήποτε συμβαίνει στις business σήμερα. Και είναι εξαιρετική».

Η ίδια δήλωσε «ενθουσιασμένη» που «μπαίνω σε αυτό τo newsroom και θα δουλέψω με την εξαιρετική ομάδα για να μετατρέψουμε το Fortune σε ψηφιακή υπερδύναμη».

Τώρα πια, θα επιβλέπει την κάλυψη των ημερήσιων ειδήσεων, τα ετήσια και ειδικά projects όπως τη λίστα Fortune 500 και εκείνη των Ισχυρότερων Γυναικών στις Επιχειρήσεις

Η Allyson Shontell είναι μόνο η τελευταία από τις δυναμικές γυναίκες που βλέπουμε σε κορυφαίες θέσεις στα media.  Ας μην ξεχνάμε τη Sally Buzzbee στην Washington Post, την Julie Pace στον Associated Press και τη Nicole Carroll στη USA Today.

jenny.gr