REAL LIFE WHO

Αλίσα Τρου: Είναι 14 ετών, πήρε χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες, και ζήτησε κατοικίδιο παπάκι για δώρο


JTeam

9 Αυγούστου 2024

Αλίσα Τρου: Είναι 14 ετών, πήρε χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες, και ζήτησε κατοικίδιο παπάκι για δώρο
Getty Images
Oι γονείς της Αλίσα Τρου, της υποσχέθηκαν πως θα την έκαναν ένα πολύ ξεχωριστό δώρο εάν κατάφερνε να κερδίσει το χρυσό

Τι κι αν είναι μόλις 14 ετών, η Αλίσα Τρου έγραψε ιστορία την περασμένη Τρίτη, στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, καθώς έγινε χρυσή Ολυμπιονίκης στο skateboard. Εκτός από το ότι είναι η νεότερη αθλήτρια από την Αυστραλία που κατάφερε να κερδίσει το χρυσό στους φετινούς Αγώνες, η Αλίσα Τρου έχει ακόμα έναν λόγο για να είναι ενθουσιασμένη. Και τον αποκάλυψε κατά τη συνέντευξή της μετά τη νίκη της.

Όπως είπε, λοιπόν, οι γονείς της της υποσχέθηκαν πως θα την έκαναν ένα πολύ ξεχωριστό δώρο εάν κατάφερνε να κερδίσει το χρυσό. Όχι, δεν της υποσχέθηκαν κινητό, δεν της υποσχέθηκαν χρήματα. Της υποσχέθηκαν ότι θα μπορούσε να πάρει μια πάπια ως κατοικίδιο. Cuteness overload.

«Οι πάπιες είναι πολύ χαριτωμένες και ήθελα πολύ ένα παπάκι για κατοικίδιο», είπε η Τρου στους δημοσιογράφους όταν ρωτήθηκε για την αντισυμβατική επιλογή δώρου της. «Οι γονείς μου σίγουρα δεν θα με άφηναν να πάρω σκύλο ή γάτα επειδή ταξιδεύουμε τόσο πολύ αυτή τη στιγμή. Αλλά αισθάνομαι ότι μια πάπια μπορεί να είναι λίγο πιο εύκολη και δεν ξέρω, θέλω απλώς μια πάπια», συνέχισε.

Φυσικά, η Αλίσα Τρου μίλησε και για το πώς αισθάνεται που κατέκτησε το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και που μόλις στα 14 χρόνια της ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. «Είναι εκπληκτικό να έχω το χρυσό μετάλλιο στο λαιμό μου. Ήταν ο στόχος μου από τότε που παρακολούθησα τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020. Αυτό με ενέπνευσε και με έκανε να θέλω να έρθω σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες και να ανέβω στο βάθρο».

Φυσικά, η Αλίσα Τρου αποκάλυψε πως σκοπεύει να αγωνιστεί στο Λος Άντζελες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028, ενώ σημείωσε πόσο περήφανη αισθάνεται για το πού έχει φτάσει σήμερα. «Όταν άρχισα να κάνω skate, δεν υπήρχαν πολλά κορίτσια στην ηλικία μου, οπότε έκανα κυρίως με αγόρια περισσότερο», δήλωσε στο Nine News την Τρίτη.