ΣΤΙΛ

Lilly Collins: Με power suit στο πιο δυνατό χρώμα της άνοιξης


Μάρθα Κουμπάνη

29 Μαρτίου 2022

Lilly Collins: Με power suit στο πιο δυνατό χρώμα της άνοιξης
Photo credit: Splash News/Ideal Images
Αν η Lily Collins έχει ένα κοινό με το alter ego της, Emily Cooper, αυτή είναι σίγουρα η αγάπη για το χρώμα και τις ζωηρές αποχρώσεις.

Το προσωπικό στιλ της Lily Collins απέχει πολύ συχνά από αυτό του χαρακτήρα της στο Emily In Paris όπου πρωταγωνιστεί. Αν όμως έχει ένα κοινό με το alter ego της Emily Cooper, αυτό είναι σίγουρα η αγάπη για το χρώμα και τις ζωηρές αποχρώσεις.

Η Collins απέδειξε ότι, όπως και η Emily, δεν φοβάται να κάνει μια bold εμφάνιση με ένα εξίσου έντονο χρώμα και μάλιστα head-to-toe! Kατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στις ΗΠΑ την Τετάρτη, η διάσημη ηθοποιός επέλεξε ένα έντονο πορτοκαλί κοστούμι της σχεδιάστριας Gabriela Hearst.

Η ηθοποιός φόρεσε ένα σταυρωτό σακάκι και ένα ασορτί παντελόνι από τη συλλογή Resort 2022 της γνωστής για την οικολογική συνείδηση σχεδιάστριας, τα οποία ένωσε με ένα μπεζ ριμπ τοπ από μέσα. Το δροσερό σύνολο ολοκλήρωνε ένα ζευγάρι nude γόβες και μια τσάντα Cartier.

Jenny.Gr
Photo credit: Splash News/Ideal Images

Η επιλογή αυτής της φωτεινής και χαρούμενης απόχρωσης από την Collins έρχεται λίγες μέρες αφού η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Kate Middleton φόρεσε ένα ζευγάρι τακούνια σε λαχταριστό μανταρινί, στην περιοδεία της στην Τζαμάικα. H Rihanna είναι επίσης ένα διάσημο fashion icon που λατρεύει το πορτοκαλί, το οποίο κάτι μας λέει ότι θα το βλέπουμε παντού το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.