ΣΤΙΛ

Το λευκό φανελάκι ή αλλιώς ο «ήρωας» του summer style


Μάρθα Κουμπάνη

11 Αυγούστου 2022

Το λευκό φανελάκι ή αλλιώς ο «ήρωας» του summer style
Βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο των τάσεων του 2022

Από τότε που τα social media μπήκαν στην ζωή μας, έφεραν στις οθόνες μας εκατοντάδες, ίσως και εκατομμύρια looks στιλάτων γυναικών και street style φωτογραφίες.. Πόσα από αυτά θυμάστε άραγε; Για πόσα μπορείτε να πείτε ότι επηρέασαν το στιλ σας; Στοιχηματίζουμε ότι είναι ελάχιστα.

Για εμένα ένα από αυτά τα looks ανήκει στην Ουκρανή Julie Pelipas και έχει ως εξής: Φαρδύ λευκό παντελόνι με πιέτα, δερμάτινη ζώνη, φλάτ σανδάλια και tank top. Η επιτομή της minimal κομψότητας. Ένα outfit τόσο απλό κατάφερε να χαραχτεί στη δική μου μνήμη, φυσικά χάρη και στο attitude της γυναίκας που το φόρεσε.

Το ταπεινό λευκό tank top γίνεται ο αφανής ήρωας για το 2022. Οι πιο προσεκτικοί λάτρεις της μόδας παρατήρησαν ότι αυτό το ευέλικτο basic item ήταν «παρών» σε όλες τις μεγάλες πασαρέλες για την σεζόον φθινόπωρο/χειμώνας 2022: Bottega Veneta, Prada, Chloé και η λίστα συνεχίζεται. Το minimal αυτό τοπ επιτρέπει ατελείωτους συνδυασμούς.

Οι γνώστες της βιομηχανίας συμφωνούν ότι η θριαμβευτική επιστροφή του λευκού τανκ είναι ότι συμπίπτει με μια συνολική νοσταλγία του Y2K στη μόδα. Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας, είναι η ασυναγώνιστη ευελιξία και διαχρονικότητα του ενδύματος. Χάρη σε αυτά τα στοιχεία παραμένει επίκαιρο και φοριέται από κάθε κοινωνική ομάδα από επαναστάτες έφηβους μέχρι σύγχρονα είδωλα της μόδας.

To top που ταιριάζει με τα πάντα δεν έχει βγει ποτέ εντελώς από το ραντάρ της μόδας. Αντίθετα, βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο των τάσεων του 2022. Και, σύμφωνα με τους ειδικούς, ήρθε για να μείνει και θα πάρει διάφορες μορφές τους επόμενους μήνες. Δείτε πώς το φορούν οι style experts.

Λευκό φανελάκι και pinstripe παντελόνι με σανδάλια

Logo tank, cutout παντελόνι και κοσμήματα

Mεταξένιο φανελάκι, blazer, τζιν και kitten heels

Cropped Tank και δερμάτινο jacket

Cutout tank, sporty παντελόνι και sneakers

Sweater tank, φούστα και chunky loafers

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.