ΣΤΙΛ

Η Kate Middleton έσπασε (κάπως) τους κανόνες στο στιλ της και μας άρεσε πολύ


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

15 Μαρτίου 2023

Η Kate Middleton έσπασε (κάπως) τους κανόνες στο στιλ της και μας άρεσε πολύ
splashnews.com
Ένα αναπάντεχα elevated look από την Πριγκίπισσα

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν ανάμεσα στα μέλη της βασιλικής οικογένειας που παρευρέθηκαν στην ετήσια «Commonwealth Service» στο Westminster Abbey. Σε μια τόσο επίσημη εκδήλωση η Kate συνηθίζει να αποφεύγει τις fashion-forward επιλογές και να επιλέγει πιο συντηρητικά outfits.

Σε αυτή την εκδήλωση όμως αποφάσισε να δείξει «τα γαλόνια» της σε ότι αφορά την άποψη που έχει στη μόδα και να φορέσει ένα pre-fall Erdem look, το οποίο δε θα είναι διαθέσιμο για αγορά μέχρι τον Αύγουστο του 2023. Η navy blue jacquard φούστα, το ασορτί σακάκι με την έντονη μέσα και το peplum ήταν μια εξαιρετική επιλογή. Elegant, chic και πολύ θηλυκή.

Για να ολοκληρώσει το look της η Kate φόρεσε ένα navy blue καπέλο με μεγάλο γείσο και με ένα φιόγκο από τη μια πλευρά, ένα ζευγάρι navy blue σουέτ μυτερες γόβες Gianvito Rossi, ένα ζευγάρι nay blue γάντια και κοσμήματα της πριγκίπισσας Diana.

Jenny.Gr
splashnews.com
Jenny.Gr
splashnews.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.