ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο οίκος Gucci συνεργάζεται με τον Harry Styles για μια ανατρεπτική ανδρική συλλογή


JTeam

21 Ιουνίου 2022

Ο οίκος Gucci συνεργάζεται με τον Harry Styles για μια ανατρεπτική ανδρική συλλογή
Instagram/Gucci
Μία πολύχρωμη συνεργασία που θα βάλει ξανά τον οίκο Gucci στον χάρτη

Την προηγούμενη Δευτέρα και κατά τη διάρκεια του Men's Fashion Week στο Μιλάνο, ο οίκος Gucci αποκάλυψε ότι ο καλλιτεχνικός διευθυντής Alessandro Michele έχει συνεργαστεί με τον Harry Styles στην τελευταία ανδρική συλλογή του με τίτλο "HA HA HA".

Ο Styles λατρεύει τα ρούχα Gucci και τα έχει φορέσει συχνά σε δημόσιες εμφανίσεις και live του, από τότε που ο Michele ανέλαβε τα ηνία του οίκου, το 2015. Έχει επίσης συμμετάσχει σε διάφορες καμπάνιες Gucci, επομένως αυτά τα νέα δεν μας προκαλούν κάποια έκπληξη.

Στην επίσημη δήλωση, ο Michele αποθέωσε την ικανότητα του Styles να συνδυάζει διαφορετικά κομμάτια με τρόπο που μόνο συνηθισμένος δεν είναι, συγκριτικά με τα κλασικά standards γούστου. Η φωτογράφηση για τη συλλογή γυρίστηκε στη γνωστή vintage μπουτίκ Cavalli e Nastri στο Μιλάνο και περιλαμβάνει ένα σύνολο εμπνευσμένο από πιτζάμα, με σκιουράκια, μία ζακέτα σε ροζ και πράσινο και flared παντελόνι σαν αυτά που φορά ο Harry στη σκηνή.

Αυτή η συνεργασία έρχεται σε μία κρίσιμη στιγμή για τον ιταλικό οίκο, ο οποίος είδε τις μετοχές του να πέφτουν δραματικά και δυσκολεύτηκε πολύ να επανέλθει μετά την πανδημία, συγκριτικά με άλλους κορυφαίους οίκους μόδας. Κάτι μας λέει ότι αυτή θα είναι κίνηση ματ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.