ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Kate Moss είναι η νέα καλλιτεχνική διευθύντρια της Diet Coke


JTeam

1 Ιουλίου 2022

Η Kate Moss είναι η νέα καλλιτεχνική διευθύντρια της Diet Coke
Η Diet Coke συμπληρώνει 40 χρόνια ζωής και το γιορτάζει με την Kate Moss

Το θρυλικό supermodel αναλαμβάνει τα ηνία της καλλιτεχνικής διεύθυνσης της Diet Coke και το έργο της δεν θα τελειώνει στο κομμάτι του σχεδίου.

Αν και για την ώρα δεν είναι ξεκάθαρο το τι θα κάνει ακριβώς, σύμφωνα με το brand, η Kate Moss θα χρησιμοποιήσει την Diet Coke ως καμβά για να εμπνεύσει τις γενιές, όπως έκανε και οι JW Anderson, Karl Lagerfeld και Jeremy Scott στο παρελθόν. Μόνο που εκείνη θα έχει πλήρως τον δημιουργικό έλεγχο.

Οι σχεδιαστές Karl Lagerfeld και Jean Paul Gaultier έχουν σχεδιάσει κουτάκια και μπουκάλια σε limited edition ενώ ο Marc Jakcobs είχε πρωταγωνιστήσει topless σε διαφημίσεις για το προιόν, κατά τη διάρκεια των 90s.

«Είμαι ενθουσιασμένη που μπαίνω στην οικογένεια της Diet Coke. Λατρεύω τις συνεργασίες που έχουν κάνει, με τόσο σπουδαία ονόματα στη μόδα. Συνδέθηκα αμέσως με αυτή την καμπάνια γιατί πιστεύω βαθιά ότι με πάθος και αυτοπεποίθηση, μπορείς να πετύχεις τα πιο άγρια όνειρά σου. Ως καλλιτεχνική διευθύντρια, ανυπομονώ να εμπνεύσω τους fans και να γιορτάσω τα 40α γενέθλια του brand με στιλ», δήλωσε η Moss για το νέο project της.

Η πρώτη καμπάνια που θα κάνει για την Diet Coke είναι η "Love What You Love", που περιλαμβάνει την ίδια και σχεδιάστηκε για να τονίσει τη σημασία του να αγκαλιάζεις οτιδήποτε σε παθιάζει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS