ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο Liam Gallagher μας δείχνει τα νέα φανταστικά Spezial LG2 SPZL που σχεδίασε με την adidas


JTeam

12 Ιουλίου 2022

Ο Liam Gallagher μας δείχνει τα νέα φανταστικά Spezial LG2 SPZL που σχεδίασε με την adidas
Όταν ο Liam Gallagher συνεργάζεται με το πιο κλασικό και cool brand που υπάρχει, ξέρεις ότι θα έχεις κάτι πολύ ξεχωριστό

O Liam Gallagher ενώνει τις δυνάμεις του με τη σειρά adidas Spezial και το αποτέλεσμα είναι τα iconic αθλητικά παπούτσια LG2 SPZL, τα οποία συνδυάζουν την κομψότητα των τριών λωρίδων του brand με το ξεχωριστό προσωπικό στιλ του τραγουδιστή των Oasis.

O Gallagher ήταν φανατικός οπαδός της adidas και μάλιστα σπάνια εμφανίζεται να φοράει οτιδήποτε άλλο από τα άνετα αθλητικά του brand. Για το συγκεκριμένο collab, ο μουσικός δημιούργησε ένα sneaker διαχρονικό, cool και στιλάτο.

Εμπνεύστηκε από προηγούμενα σχέδια για να δημιουργήσει κάτι διαχρονικό, που εξυμνεί τις αξίες του καλλιτέχνη, όπως η παράδοση, η μουσική, η κουλτούρα, ή ο συνδυασμός και των τριών. Το συγκεκριμένο σχέδιο είναι η φυσική εξέλιξη της συνεργασίας του με την εταιρεία το 2019, από την οποία προέκυψαν τα original adidas Spezial. Η αισθητική των νέων sneakers είναι πιο λιτή και ταιριάζουν σε κάθε περίσταση.

Ο ίδιος είχε δηλώσει σε συνέντευξή του: "Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώνω τη νέα μου συνεργασία με την adidas Spezial. Είναι η δική μας εκδοχή του μοναδικού Barrington Smash και είναι απίστευτη!"

Τα adidas Spezial LG2 SPZL του Liam Gallagher θα κυκλοφορήσουν σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλο τον κόσμο στις 22 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.