ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο οίκος Balenciaga πουλά την πιο ακριβή «σακούλα σκουπιδιών» και γίνεται viral


JTeam

6 Αυγούστου 2022

Ο οίκος Balenciaga πουλά την πιο ακριβή «σακούλα σκουπιδιών» και γίνεται viral
Balenciaga
Θα έδινες 1.790 δολάρια για μία τσάντα που μοιάζει με σκουπιδοσακούλα;

Η τσάντα "Trash Pouch" εμπνέεται από αυτό που σημαίνει το όνομά της και γίνεται η πιο ακριβή σακούλα σκουπιδιών στον κόσμο. Κοστίζει μόλις 1.790 δολάρια αν θες να την αποκτήσεις και ανήκει στον οίκο Balenciaga.

Φτιαγμένη από δέρμα μοσχαριού, βγαίνει και σε άλλα χρώματα και ήδη έχει προκαλέσει τα αρνητικά σχόλια των χρηστών στα social media. Τον στόχο της όμως μάλλον τον πέτυχε γιατί, σύμφωνα με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου Balenciaga, Demna Gvasalia, «ποιός δεν λατρεύει ένα σκάνδαλο της μόδας; Δεν μπορούσα να αντισταθώ και να χάσω την ευκαιρία να φτιάξω την πιο ακριβή σακούλα σκουπιδιών στον κόσμο».

Το αξεσουάρ ανήκει στη φθινοπωρινή συλλογή του οίκου 2022, ready to go, και παρουσιάστηκε στο Παρίσι τον περασμένο Μάρτιο. Το κοινό θεωρεί ότι είναι προσβλητικό, κάποιοι πιστεύουν ότι όποιος δώσει αυτά τα λεφτά, θα πρέπει να μπει μέσα στη σακούλα, ενώ άλλοι απλά τρολάρουν λέγοντας ότι διαθέτουν 10 αντίστοιχες κάτω από τον νεροχύτη τους. Και εκείνοι που ξέρουν ότι ο οίκος προκαλεί γενικά και στόχος του είναι απλώς να γίνεται meme. Από εμάς πάντως, είναι σίγουρα όχι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.