ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Gucci: Η Dakota Johnson παρουσιάζει τη νέα έκδοση της iconic «Jackie»


JTeam

10 Ιανουαρίου 2023

Gucci: Η Dakota Johnson παρουσιάζει τη νέα έκδοση της iconic «Jackie»
Instagram/gucci
Η νέα έκδοση της τσάντας-θρύλος της Gucci, Jackie, είναι εδώ και η Dakota Johnson πρωταγωνιστεί στην καμπάνια!

Η Gucci κλείνει το μάτι στο παρελθόν και δίνει νέα πνοή στην αξιομνημόνευτη τσάντα Jackie, η οποία είναι εμπνευσμένη από την αμίμητη Πρώτη Κυρία. Αρχικά παρουσιάστηκε στο κοινό το 1961 και αμέσως το κομψό αυτό αξεσουάρ προσέδιδε χάρη σε όποιον το κρατούσε. Τώρα ξαναπαρουσιάζει τον εαυτό του σε μια γκάμα πλούσιων χρωμάτων και υλικών κατάλληλο για κάθε αγοραστή.

Το έντονο print με το GG supreme canvas είναι μια κλασική επιλογή των fashionistas, ενώ η δερμάτινη εκδοχή είναι μια καλή επιλογή για όσους αρέσκονται στο πιο σοφιστικέ look. Η minimal αυτή τσάντα θα βγαίνει σε τρία διαφορετικά μεγέθη, (mini, small, medium) ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε περίσταση. Η τσάντα θα έχει ένα προσαρμοζόμενο, μακρύ λουρί, το οποίο μπορεί να αφαιρεθεί, είτε δερμάτινο, είτε αλυσίδα και θα υπάρχει επίσης εκδοχή με επένδυση από άχυρο και με βελούδινα patterns για την Cruise 2023 συλλογή του οίκου.

Στην τελευταία καμπάνια του οίκου πρωταγωνιστεί η ηθοποιός Dakota Johnson, «δοξάζοντας» την πλούσια ιστορία και κληρονομιά της τσάντας.

Δείτε το video της καμπάνιας παρακάτω

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS