ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Jimmy Choo & Sailor Moon: Με τη δύναμη της τέλειας capsule συλλογής (και του φεγγαριού)


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

16 Φεβρουαρίου 2023

Jimmy Choo & Sailor Moon: Με τη δύναμη της τέλειας capsule συλλογής (και του φεγγαριού)
Αν έβλεπες «Sailor Moon», τότε πραγματικά αυτή συλλογή θα σου φέρει πολλές μνήμες από τα παιδικά σου χρόνια

Για να γιορτάσει τα 30στα γενέθλια του διάσημου manga «Pretty Guardian Sailor Moon» ή όπως την γνωρίζουμε στην Ελλάδα απλά «Sailor Moon», ο Jimmy Choo με την Naoko Takeuchi, την δημιουργό της «Sailor Moon» για μια capsule συλλογή εμπνευσμένη από ατομικότητα και την γυναικεία ενδυνάμωση. Μέσα από αυτή τη συλλογή η creative director του Jimmy Choo, Sandra Choi, θέλει να συνδυάσει τις ιδέες και το όραμα των γυναικών στον creative χώρο, με την αδιαμφισβήτητη επιρροή της Sailor Moon στην ποπ κουλτούρα και την μόδα.

Προσφέροντας μια μοναδική συλλογή από παπούτσια και αξεσουάρ, η συλλογή αντλεί έμπνευση από τους βασικούς χαρακτήρες του manga, τις «Sailor Guardians», δηλαδή την Sailor Ερμή, την Sailor Άρη, την Sailor Δία, την Sailor Αφροδίτη και φυσικά την Sailor Moon μαζί με την γάτα της Luna.

Προς τιμήν της συλλογής οι τοίχοι των καταστημάτων Jimmy Choo σε όλο τον κόσμο θα διακοσμηθουν με την Sailor Moon, μαζί με μια limited edition συσκευασία. Τέλος η ταλαντούχα DJ Honey Dijon συνέθεσε δύο original tracks εμπνευσμένα από την Sailor Moon.

Δείτε όλη τη συλλογή στην παρακάτω gallery.