ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Chanel FW 2023: Οι κυρίες με τις καμέλιες


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

10 Μαρτίου 2023

Chanel FW 2023: Οι κυρίες με τις καμέλιες
Ακόμα ένα show βασισμένο στην κληρονομιά της μεγάλης Coco

Οι καμέλιες είναι ένα από τα χαρακτηριστικά σύμβολα του οίκου Chanel και η ίδια η Coco καρφίτσωσε ένα από τα λουλούδια σε φόρεμά της πρώτη φορά το 1923. Είναι μια σταθερά που συμβολίζει την δύναμη και την απαλότητα. Η creative director του οίκου, Virginie Viard, αποφάσισε αυτή τη σεζόν να τοποθετήσει μια τεραστίων διαστάσεων καμέλια ως κεντρικό κομμάτι του σκηνικού για το show και να περιστρέψει ολόκληρη τη FW 2023 συλλογή της γύρω από το συγκεκριμένο λουλούδι.

Jenny.Gr

Η συλλογή άνοιξε με looks στην παλέτα του μαύρου, άσπρου, γκρι και την καμέλια να «ξεπετάγεται» όλο και περισσότερο. Την είδαμε στα κουμπιά, ως polka dot print, ως κορσάζ και φυσικά στις τσάντες. Η Viard, που πήρε τα ηνία της Chanel μετά τον θάνατο του Karl Lagerfeld, έχει παραμείνει πιστή στις αρχές και στις γραμμές του οίκου, αλλά τελευταία αρχίζει και ενσωματώνει και την δική της πινελιά, το δικό της όραμα. Οι βερμούδες, τα λευκά δαντελένια καλσόν, οι μπότες και τα δερμάτινα σορτσάκια «εγραφαν» Viard. Όσο για ολόκληρη την fw 2023 συλλογή μπορούμε να πούμε ότι αντιπροσωπεύει το παριζιάνικο στιλ έτσι όπως φοριέται από τις Γαλλίδες σήμερα.

Δείτε στην παρακάτω συλλογή τα αγαπημένα μας looks από τη FW 2023 συλλογή του οίκου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.