ΣΤΙΛ STYLING TIPS

French Spring: Τα 7 κομμάτια που δεν αποχωρίζονται οι Γαλλίδες την άνοιξη


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

8 Μαρτίου 2023

French Spring: Τα 7 κομμάτια που δεν αποχωρίζονται οι Γαλλίδες την άνοιξη
Instagram/camillecharriere
Το πιο πολυσυζητημένο στιλ με την μεγαλύτερη απήχηση

Όπως ανέδειξε και ο Nicola Ghesquiere στο τελευταίο του show για τον οίκο μόδας Louis Vuitton, υπάρχει ένα ερώτημα που ταλανίζει το internet πάρα πολλά χρόνια γύρω από το γαλλικό στιλ. Το φλέγον ερώτημα: «Μα τι στο καλό είναι πια το γαλλικό στιλ» και πως μπορώ να το αποκτήσω, κρέμεται από τα χείλη κάθε fashion κοριτσιού που σέβεται τον εαυτό του.

Το στιλ των Γαλλίδων είναι η επιτομή της ανεπιτήδευτης κομψότητας και η γκαρνταρόμπα τους ενώ είναι πολύ κλασική, πάντα είναι ενημερωμένη και σύγχρονη, χωρίς να είναι υπερβολική.

Επειδή το ερώτημα είναι μεγάλο και ακόμη και ο Ghesquiere δεν κατάφερε να το απαντήσει ακριβώς, μπορούμε να απευθυνθούμε στις «φίλες» μας από το Instagram για μερικές συμβουλές. Αν κάνουμε scroll στα profile τους, μπορούμε να δούμε ότι τα παλιά τους looks δεν έχουν δραστικές διαφορές από τα νέα τους looks και ακόμα θα παρατηρήσουμε αρκετά κομμάτια που εμφανίζονται σε όλες και σε όλα τα χρόνια. Αυτά είναι τα κλασικά διαχρονικά κομμάτια που επενδύουν και τα διατηρούν όσο καλύτερα μπορούν.

Στην παρακάτω λίστα, θα βρείτε τα 7 διαχρονικά κομμάτια που οι Γαλλίδες δεν αποχωρίζονται την άνοιξη.

1. Η κλασική καμπαρντίνα

2. Το λευκό broderie μπλουζάκι

3. Οι φλατ μπαλαρίνες

4. Το φόρεμα με την λεπτή τιράντα

5. Το παντελόνι καμπάνα

6. Το μακρύ μαύρο blazer

7. Το μαλακό cardigan

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.